23948sdkhjf

Budweg Caliper udpeger ny CEO

Finansdirektør Christer Mysling tager over efter Thomas E. Larsen.

SKIFTE Den tidligere familieejede virksomhed Budweg Caliper, der er specialist i renovering og produktion af bresecalipre skifter ud i ledelsen.

Nuværende CEO Thomas E. Larsen overdrog 18. maj posten som CEO til Christer Mysling. I stedet skal Thomas E. Larsen varetage ansvaret for salg- og marketing, hvilket han har erfaring med fra tidligere. Der vil derfor også fremadrettet være et tæt samarbejde mellem Christer Mysling og Thomas E. Larsen, når Christer Mysling fremover navigerer Budweg sikkert ind i fremtiden, skriver firmaet i en pressemeddelelse. 

- Det er vigtigt for os at vide, at Budweg Caliper fortsat vil udvikle sig som den førende virksomhed, Budweg er i dag, og med Christer Mysling bag rattet er jeg ikke i tvivl om, at Budweg vil blive styret med sikker hånd, udtaler Thomas E. Larsen og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at Christer er en meget dygtig og kompetent person, så jeg er helt tryg ved at overlade styringen til ham.

Christer Mysling kender virksomheden godt efter at have varetaget stillingen som Finansdirektør hos Budweg Caliper og Thomas E. Larsen vil fortsat være en del af Budwegs bestyrelse og ejerskab, ligesom Thomas' bror, Jan Uwe Larsen, også fortsætter som hidtil i direktionen sammen med Christer Mysling.

- Jeg er beæret over at være udnævnt til administrerende direktør og er taknemlig for tilliden” udtaler Christer Mysling om udnævnelsen og fortsætter: ”Jeg ser frem til at komme tættere på maskinrummet, og at kunne spare mere direkte med relevante ledere i forhold til de nye ideer og initiativer, der skal gennemføres.

De to brødre Jan Uwe Larsen og Thomas E. Larsen overtog virksomheden, som deres far grundlagde i 1978. De solgte i 2018 aktiemajoriteten til kapitalfonden Capidea, mens de selv blev i virksomheden og varetog den daglige ledelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094