23948sdkhjf

Kendt branchemand død af corona

Torben Monk er afgået ved døden. Læs her mindeord.

MINDEORD Kære kollegaer i den danske bilbranche.

Jeg er rigtig ked af, at skulle informere jer alle om, at vores kære kollega og ven, Torben Monk, søndag den 3. maj er afgået ved døden på Roskilde Sygehus i en alder af 82 år.

Torben blev indlagt med corona-virus på intensivafdelingen, og kom i respirator for fem uger siden, og søndag morgen kunne Torben ikke mere.

Torben stiftede Monk Biler i 1966, og valgte sammen med familien at gå sammen med Via Biler fra december 2012. Torben havde altid drevet sin virksomhed dygtigt med et meget stort fokus på medarbejderne og kunderne. Han var samtidig en ordentlig og respekteret forretningsmand, som altid evnede at skabe den gode stemning via sit altid rigtig gode humør. Torben kunne flere vittigheder end de fleste. Så alle der har mødt Torben igennem årene, vil huske tilbage på en utrolig livsglad person, som elskede at være sammen med kollegaer, sine mange gode venner og sin kære familie.

Torben var et varmt, ærligt og kærligt menneske. En rigtig "guttermand". En "bedste ven" for rigtig mange. En fantastisk mand, far, svigerfar, morfar, farfar og oldefar. Han var altid omdrejningspunktet i et hvert selskab, fordi hans humør smittede, og fordi det altid var vigtigt for ham, at alle omkring ham skulle have det godt og sjovt.

Han elskede sin kære, dejlige og store familie til det sidste, og har nu taget sine mange gode minder med dem, med sig på sin sidste rejse.Æret være Torbens minde

Erik Rasmussen,

adm. direktør, Via Biler A/S

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187