23948sdkhjf

AUTIG gennemfører møde

Mini-generalforsamling gennemføres den 24. april hos brancheforening. Men AUTIG's årsmøde er aflyst.

VALG Som ventet har statsministerens forlængelse af forsamlingsforbuddet frem til den 10. maj fået konsekvenser for afholdelsen af årsmødet i AUTIG - Autobranchens Handels- og Industriforening i Danmark. Mødet skulle efter planen afholdes den 24. april på Comwell Borupgaard i Snekkersten i Nordsjælland.

- Da vores branche og verden omkring os befinder sig i en usædvanlig og yderst alvorlig krise, og ingen ved, hvornår det igen er forsvarligt at mødes i større forsamlinger, har vi nu valgt at aflyse det traditionelle årsmøde i AUTIG, oplyser direktør Frank R. Hansen.

Få tilmeldte

- Foreningens generalforsamling, som altid holdes i forbindelse med årsmødet, vil derimod blive gennemført på det planlagte sted og tidspunkt. Det lader sig gøre, fordi der kun er ganske få tilmeldte ved tilmeldingsfristens udløb, og vi kan overholde loftet på ti personer samlet et sted, tilføjer han.

Valg med nye på vej ind

På generalforsamlingen skal AUTIG blandt andet have valgt tre nye bestyrelsesmedlemmer i år.

Således stopper Michael Bendtsen, Henrik Jensen og Bernhard Nørby. I stedet har AUTIG opstillet Sven Kristensen fra FTZ, Bjarne F. Thomsen fra Sydjydsk Reservedele og Lars B. Thomsen fra Hella Gutmann.

Der forventes desuden genvalg til de fem, som er på valg i år, nemlig Hans Godske, Thomas Jensen, Jens Nielsen og Brian Thaysen samt formand Jan F. Christensen.

Næste årsmøde i AUTIG bliver den 23. april 2021 i Snekkersten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.301