23948sdkhjf

I corona-pausen: Gratis undervisning

Auto IT tilbyder nu gratis online undervisning til alle i bilbranchen.

KURSER Er du en af dem, der er blevet sendt hjem, eller sidder du og spejder efter kunderne i bilforretningen? Måske er du ligefrem så uheldig, at du er jobsøgende? Så kan du med fordel benytte tiden på at dygtiggøre dig, råder Auto IT.

Men vi venter på, at Danmark åbner op igen, tilbyder Auto IT fem forskellige gratis online undervisningsmoduler, som er målrettet folk, der arbejder i bilbranchen, uanset deres nuværende arbejdssituation.

Modulerne omhandler primært AutoDesktop og online markedsføring, men det er ikke noget krav, at man benytter AutoDesktop eller har en Auto IT’s hjemmesider i forvejen. Tilbuddet gælder alle i bilbranchen.

Branchens foretrukne program

AutoDesktop er det hyppigst benyttede salgssystem blandt autoriserede forhandlere, så uanset hvad fremtiden bringer af jobmuligheder, kan det være en fordel at få kendskab til eller genopfrisket sit kendskab til AutoDesktop og samtidig styrke sin viden inden for online markedsføring, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Vi er under Covid-19 blevet smerteligt bevidste om behovet for digital tilstedeværelse, så nu er det vigtigere end nogensinde, at vi får benyttet tiden til at blive lidt klogere på de dele af forretningen, som er essentielle for bilforhandlerens hverdag – og er man så uheldig at være jobsøgende, giver den gratis undervisning lidt ekstra viden med i bagagen, siger Peter Larsen, der er chef for forretningsdrift hos Auto IT.

Brug en time og bliv klogere

Undervisningen foregår online og varer cirka en time i tidsrummet 10-15 fra den 20. til den 23. april 2020.

Når alle tilmeldinger er modtaget, sendes en kalenderinvitation med et link til modulet og det præcise tidspunkt for afholdelsen.
Sidste frist for tilmelding er fredag den 17. april klokken 10.

Online kurser

Modul 1: AutoDesktop basis
Til dig, der er helt ny bruger af AutoDesktop.


Modul 2: AutoDesktop udvidet
Til dig, der ønsker at få endnu mere ud af AutoDesktop.


Modul 3: SEO og online markedsføring
Til dig, der gerne vil blive klogere på markedsføring gennem SEO, Facebook- og Google ads.


Modul 4: Rundt om forhandlerhjemmesiden (Umbraco)
Til dig, der ønsker en lavpraktisk gennemgang af, hvordan man kan give sin egen hjemmeside et tiltrængt serviceeftersyn.


Modul 5: Rundt om forhandlerhjemmesiden (Wordpress)
Til dig, der ønsker en lavpraktisk gennemgang af, hvordan man kan give sin egen hjemmeside et tiltrængt serviceeftersyn.

Artiklen er en del af temaet Corona og konsekvenserne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391