23948sdkhjf

Sønderborgs største bilhus bliver Pava Center

Peugeot- og Kia-forhandler Erling Høi-Nielsen A/S skal nu bruge Pava produkter, efter at det tidligere center i Sønderborg blev overtaget af Byens Bilpleje.

RUSTBESKYTTELSE Pava åbnede i 2019 fire rustbeskyttelsescentre.

- Den gode stime er fortsat ind i 2020, hvor vi allerede har åbnet to nye Pava Centre, herunder Erling Høi-Nielsen A/S i Sønderborg, oplyser Pava i en pressemeddelelse.

- Vi er stolte af, at Sønderborgs største bilhus har valgt Pava som deres leverandør af rustbeskyttelse. Erling Høi-Nielsen A/S blev grundlagt i 1980 og har derfor stor erfaring inden for autobranchen, tilføjer Pava.

Det nye center i Sønderborg betyder, at man fortsat kan servicere kunder i og omkring Sønderborg.

- Vi sørger for hele tiden at være i udvikling og tænke nyt, samtidig med at vi holder fingeren på pulsen og hele tiden sørger for at kvaliteten er i top, lyder det fra Pava.

For Erling Høi-Nielsen A/S er det ligeledes vigtigt, at Sønderborg og omegns bilejere stadig kan få en Pava behandling.

- Pava er et kendt og godt produkt, og derfor kan vi til fulde stå inde for det, siger Lajla Høi-Nielsen ifølge samme pressemeddelese.

40 års erfaring

Erling Høi-Nielsen A/S blev grundlagt af Lajla og Erling Høi-Nielsen i 1980 og forhandler i dag Peugeot og Kia.

Alt bliver foretaget in-house såsom skader, lakering, rustbeskyttelse, salg, service, reservedele, udstyr, design og skilte.

- I forbindelse med denne struktur passer Pava fint ind i vores bilhus, således vi selv kan rustbeskytte og derved give vores kunder den bedste og mest professionelle behandling, udtaler Lajla Høi-Niselen.

Sprøjtetekniker

Sønderborgs sprøjtetekniker, Tommi Uldrup, har fleres års erfaring både hos Erling Høi-Nielsen A/S og som sprøjteteknikker.

Oprindeligt er Tommi Uldrup udlært mekaniker og har været ansat i bilhuset i over 14 år.

Byens Bilpleje

Motor-magasinet kunne forleden fortælle, at det tidligere Sønderborg Pava Center, på Grundtvigs Allé, blev til Byens Bilpleje, og at alle medarbejdere og den tidligere leder, Finn Møller, er fortsat under det nye ejerskab.

Læs mere om: Pava
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11