23948sdkhjf

Sand sælger biler ubeset via video

Sand Jensen Automobiler i Silkeborg tilbyder individuelle og personlige video-fremvisninger af salgsbilerne.

DIGITALT Bilkøbere er blevet meget mere digitale, og det har medført markante ændringer i købsadfærden de seneste par år. Hvor bilkøbere for 10 år siden besøgte en forhandler min. to gange i forbindelse med udvælgelse og køb, er gennemsnittet nu mindre end et besøg pr. handel.

Det betyder at mange handler gennemføres helt uden at kunden ser bilen fysisk forud for levering, og det stiller høje krav til forhandlerne og deres salgsværktøjer.

Kunden bestemmer indholdet
Den markant ændrede købsadfærd mærkes tydeligt hos bilforhandlere i hele landet. Hos Sand Jensen Automobiler i Silkeborg, oplever de tydeligt tendensen:

- Vores kunder kommer fra hele landet - fx bor omkring 30 procent på Sjælland. Nogle af dem tager turen over og ser en bil inden køb, men vi ser en markant stigning af det man kalder ubesete handler. Det sker oftest når vi har præcis den bil kunden søger, men at vedkommende samtidig ikke kan afse tid til at komme og se den. Derfor afstemmes detaljer over telefon og mail, handlen bekræftes, og bilen leveres, siger salgsdirektør René Sand Jensen.

Det betyder at man på hjemmesiden kan bestille en video-fremvisning af en specifik bil - og tilmed angive om der er specielle detaljer, der skal være i fokus. Det kan fx være en introduktion til nogle af de mange tekniske features en moderne bil tilbyder, eller en simpel video af hvordan kalechen åbner og lukker på en bestemt cabriolet.

- Vi arbejder hele tiden på at gøre bilkøb så nemt og så gennemskueligt som muligt for vores kunder. Da vores værksted gennem de seneste tre år har haft stor succes med video-gennemgang af det, der skal repareres på en given kundes bil, har vi nu valgt at klone konceptet over til vores salgsafdeling. Vores indledende test overfor udvalgte kunder har givet rigtig god respons, så vi forventer meget af tiltaget fremadrettet, lyder det fra René Sand Jensen.

Digital trend er kundefokus
Sand Jensen Automobilers nye tilgang til brugen af video i markedsføringen, er et rigtig godt eksempel på hvordan digitale trends kan anvendes.

- Vi anvender også generelle videopræsentationer af deres biler, såkaldte walk-arounds, men med deres individuelle video-fremvisninger kombinerer de digital marketing med godt gammeldags kundefokus, siger René Sand Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11