23948sdkhjf

Porsche-værksted udvider hos My Garage

Den store efterspørgsel på værkstedsydelser af høj kvalitet, gør det nødvendigt, allerede efter få år, at udvide Porsche Servicecenter Vejle med plads til yderligere ti arbejdsstationer. Der skal hyres 3-4 ekstra teknikere.

VÆRKSTED I fremtiden kommer der til at være endnu flere Porscher på værkstedet i Vejle. Fordelt over knap 1000 kvadratmeter vil der i fremtiden indrettes nye arbejdsstationer, så der kan sikres endnu bedre service til Porsche-ejere.

En del af udvidelsen bliver også en opgradering med specialdesignede stationer, der kan servicere den fuldt elektriske Porsche Taycan.

Arbejdet på det nye værksted er begyndt og forventes færdigt allerede til sommer.

Autoriseret servicecenter

For blot to et halvt år siden opnåede serviceværkstedet sin autorisation. Gennem de første år har der allerede haft mange tilfredse kunder gennem værkstedet og noget af det, som kunderne har lagt vægt på, er at deres biler kan komme til service inden for kort tid, oplyser en pressemeddelelse fra My Garage.

Bilerne, som besøger værkstedet, er en alsidig blanding af racerbiler, sportsvogne, hverdagsbiler, SUV’er og off-roadere samt benzin-, diesel-, hybrid- og nu også elmotorer.

Rekord-antal Porscher

I august 2019 var der 6900 indregistrerede Porscher i Danmark, hvilket ikke bare er det højeste tal nogensinde - men også et tal, som forventes at stige yderligere.

Derfor udvides værkstedet nu rettidigt med yderligere lifte, og Porsche Servicecenter Vejle forventer at skulle ansætte 3-4 teknikere mere til teamet.

Klar til når elbilerne triller ind

Teknikerne ved Porsche Servicecenter Vejle er uddannet til at varetage samtlige typer af opgaver, og i øjeblikket gennemgår flere også særlig træning i den nye, fuldt elektriske Porsche Taycan. Forventningerne til introduktion af Taycan på markedet er store. Derfor er det nødvendigt, at serviceværkstedet uddanner sig og at der skabes de rette arbejdsforhold til bilen.

Arbejdet med elbilen har nemlig andre krav end for de traditionelle brændstofsmotorer, og derfor kræver det en specialdesignet Taycan arbejdsstation, som bliver en del af udvidelsen.

Efterspørgsel fra de klassiske Porscher

De klassiske Porscher, der ifølge Porsche er betegnelsen for køretøjer, der har været i brug i mere end 15 år, serviceres ofte på værkstedet.

Opgaverne varierer fra helt almindeligt service, til restaurering og udbedring af klassiske biler med småskader. Værkstedet har også her oplevet en stor efterspørgsel på værkstedet fra kunder med klassiske Porscher.

Mere end bare et værksted

Eftermakedschef Lars Paugan fortæller, at man ved Porsche Servicecenter Vejle lægger en dyd i relationen til kunderne.

Derfor oplever kunderne at blive inviteret med til en række forskellige Porsche-arrangementer i løbet af året. Blandt andet til den årlige fødselsdag, hvor hundredvis af Porsche-ejere mødes hos My Garage og i fællesskab kører gennem lokalområdet - ud på Danmarks største Porsche køretur.

- Det særligt unikke ved Porsche Servicecenter Vejle er teamets enorme passion for deres arbejde og for Porsche. Vi forstår hvor meget kundernes Porsche betyder, og vi passer på dem, som var de vores egne. Vi ønsker altid at levere en unik totaloplevelse, fortæller han.

Porsche Servicecenter Vejle

Er et af landets tre autoriserede Porsche serviceværksteder og har eksisteret i My Garages bygninger siden 2017. Serviceværkstedet tilbyder alle former for serviceydelser, reparationer og udmålinger, og alt arbejde foretages med originalt specialværktøj og reservedele leveres direkte fra Porsche.
My Garage slog for første gang dørene op i 2016 i bygningerne på Wittrupvej 1 i Vejle. Filosofien bag konceptet er at skabe et mekka i Danmark for motorconnaisseurer, hvor alle de bedste kompetencer samles under ét tag. Ved hjælp af de rette partnerskaber, vil man her kunne tilbyde alt inden for den automotive verden med et særligt fokus på de klassiske-, luksus- og specialbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094