23948sdkhjf

Disse kunder pønser på bil nr. 2

Seat-kunder først og fremmest og dernæst Volkswagen-ejere er mest tilbøjelige til at overveje en ekstra bil i carporten, viser ugens analyse fra Voxmeter.

UGENS TAL 2,6 pct. af de danske bilister overvejer kraftigt at anskaffe sig en sekundær bil, imens 9,8 pct. overvejer det af og til.

Der er dog store forskelle imellem hvorvidt man overvejer at anskaffe sig en anden bil, alt efter bilmærket af ens primære bil. Dette er interessant for forhandlere, hvor det kan være nyttigt at vide, om en kunde er ude efter at investere i endnu en bil alt efter mærket på bilen, de ankommer i. Samtidigt er det også interessant for importører, der kan se hvorvidt ejerne af deres biler, overvejer at anskaffe sig en yderligere.Asiaterne er i bund
Derfor bringer Voxmeter i denne uge tallene for, hvor store andele af bilejerne af forskellige mærker, som overvejer en ekstra bil.

Det er blandt de nuværende Seat-ejere, at man finder den største andel, med 7,3 pct. der kraftigt overvejer at investere i en sekundær bil. Den anden- og tredjestørste andel, findes hos ejere af VW og Toyota, med hhv. 3,9 pct. og 2,1 pct.

Ejere af bilmærkerne Hyundai, Mazda og Saab, har de laveste andele af nuværende ejere der ønsker at anskaffe sig en sekundær bil. bauer

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188