23948sdkhjf

Super Dæk overtager drift af kæmpeværksted

Lindholm Biler i Viborg vil fokusere på brugtbilsalg og -leasing og overlader sit store værksted til Super Dæk.

SAMARBEJDE Med store ambitioner, en vækststrategi og ønsket om at ruste sig til fremtidens autobranche de kommende år har Lindholm Biler og Super Dæk indgået et strategisk samarbejde. Super Dæk Service overtager derfor driften af autoværkstedet hos Lindholm Biler i Viborg i foråret 2020.

- Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg. Vi har en ambitiøs strategi for Super Dæk, og her passer samarbejdet med Lindholm Biler rigtigt godt ind, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk.

De to virksomheder

Lindholm Biler er grundlagt i Viborg i 1976 og er en af landets største brugtbilforhandlere, med fokus på biler i aldersgruppen 1-5 år. Udover bilforretningen tilbyder datterselskabet Lindholm Leasing A/S operationel leasing til privat- og erhvervskunder. Lindholm Biler & Leasing A/S findes i dag i Viborg, Aarhus og Fredericia og er familieejet..

Med mere end 60 afdelinger er familieejede Super Dæk en af landet største landsdækkende autoværkstedskæder og dækcenter. Super Dæk servicerer både private, virksomheder, industri og landbrug.


Behov for fokusering
Baggrunden for samarbejdet med Super Dæk er, ifølge indehaver af Lindholm Biler,

Henrik Bollerslev, et resultat af, at Lindholm Biler har haft behov for at fokusere på virksomhedens kernekompetencer.

- Vi har i en årrække været inde i en vækstfase, hvor vi har åbnet flere afdelinger i Danmark og har en klar strategi om, at denne udvikling skal fortsætte. Men vækst kræver fokus. Derfor har vi kigget indad og konkluderet, at vores kernekompetencer er bilsalg og leasing, siger Henrik Bollerslev.

Bygger på fælles værdier
Med denne erkendelse gik man hos Lindholm Biler i gang med at sondere markedet for mulige partnere til at drive virksomhedens autoværksted. I en autobranche med flere frie værksteder faldt valget på Super Dæk, hvor Henrik Bollerslev så et stærkt match:

- Det har været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der kunne afspejle vores kultur og værdier. Ligesom os selv er Super Dæk også familieejet, og derfor ser vi virksomheden som en stærk partner, hvor vi kan mødes og sammen kigge på en langsigtet strategi baseret på de samme grundværdier, siger han og fortsætter:

- Vi har allerede et rigtig godt landsdækkende samarbejde med Super Dæk og har herigennem fået et indblik i kvaliteten af det håndværksmæssige arbejde, der udføres. Vi har fået meget positive tilbagemeldinger fra vores kunder på den service, de har fået hos Super Dæk. Derfor var det nærliggende at udbygge det allerede eksisterende samarbejde til et partnerskab, hvor vi sammen kan levere høj kvalitet og gode kundeoplevelser til de danske bilister.

Lettere at være bilejer
Peter Skriver ser også flere gode gevinster i det nye partnerskab, som passer godt ind i den langsigtede strategi hos Super Dæk.

- Det er vigtigt for os, at partnerskabet kan byde på store synergieffekter for Super Dæk, Lindholm Biler og ikke mindst kunderne, og at der er et stærkt sammenfald med vores grundlæggende værdier. Kunderne kan købe bilen hos Lindholm Biler og få service hos Super Dæk - på den måde kan vi nu i fællesskab tilbyde kunderne det hele samlet ét sted.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141