23948sdkhjf

Mere samarbejde: Bilbasen samarbejder med AL Finans

Bilkøberne kan selv tilpasse betingelserne for et billån takket være i et nyt samarbejde mellem Bilbasen og AL Finans.

FINANSIERING Bilkøberne kan nu på en let og hurtig måde få den mest optimale finansieringsløsning til bilen. Baggrunden er et integreret samarbejde mellem AL Finans (Arbejdernes Landsbank) og Bilbasen, hvor bilkøberne kan beregne og ansøge om et billån nemt og enkelt og desuden tilpasset deres aktuelle behov.

- Alle elementer ved et bilkøb skal afklares hurtigere, enklere og mere gennemsigtigt end tidligere. Vores undersøgelse af bilkøbernes forventninger i købsprocessen viser, at hvis bilfinansieringen kan afklares online i forbindelse med søgningen af brugtbil, så får såvel forhandler som finansieringsselskab solgt flere finansieringer, siger Niklas Bache Melén, ansvarlig for strategiske samarbejder hos eBay.Hurtig respons uden ventetid
Med AL Finans nye integration på Bilbasen kan kunderne hurtigt se, om den månedlige ydelse og rente passer til deres økonomi og eventuelt justere udbetalingen, så lånet bedre passer til kunden.

- En hurtig respons uden lang ventetid i forhold til kreditvurdering, og samlet en langt mindre bøvlet proces, der bogstaveligt kan gøres fra sofaen, er helt klart noget, vi tror tiltaler den moderne bilkøber," siger Johan Aagaard, Strategi- og Forretningsudviklingsdirektør hos AL Finans.

Det digitaliserede finansieringstilbud blev lanceret i slutningen af oktober på Bilbasen, og efter godt en måned kan Bilbasen og Al Finans konstatere, at bilkøberne har taget godt imod løsningen, og at antallet af ansøgte billån er steget markant.

bauer

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.078