23948sdkhjf

Biltema på jagt efter værkstederne

FTZ, au2parts og de øvrige "normale" leverandører under pres. Det er nye tider, idet Biltema nu vil til at sælge mere til værkstederne.

RESERVEDELE Biltema – det svenske bilvarehus, der i øvrigt også sælger ting og sager til hus og hjem – sætter nu for alvor jagten ind efter at få værksteder som deres kunder. Det bekræfter landechef Jacob Møller til Motor-magasinet.

Et separat katalog for bildele og værktøj – kaldet Biltema Original Bilreservedele – er allerede introduceret i Danmark. I kataloget viser Biltema et udsnit af sine 5000 OE- og OEM-reservedele i eget brand til 6000 bilmodeller. Det vil sige bildele produceret som til bilfabrikkerne og derfor er i samme kvalitet.

For godt halvandet år siden udvidede Biltema sin online-tilstedeværelse over for det professionelle marked og lancerede en business-portal med navnet firma.biltema.dk. Her kan professionelle kunder oprette sig, og derefter købe på konto.

I år er en ”Køb & Hent”- service lanceret på Biltemas hjemmeside, hvor kunder kan afhente deres reservedele to timer efter bestilling. Og der er mere endnu, der er muligvis varebil-udbringning til værkstederne på vej, fortæller landechefen.

 

BLIVER DET NÆSTE SÅ BILTEMA-VÆRKSTEDER?

Det spørgsmål og mange flere besvarer Jacob Møller i et interview i den trykte udgave af Motor-magasinet, der udkommer fredag den 22. november.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094