23948sdkhjf

Bilhus kæler for talenterne

Autohuset Vestergaard har et særligt program for firmaets elever og lærlinge.

Den store bilforhandlerkæde, Autohuset Vestergaard, vil gerne holde fast på deres lærlinge og elever. Det sker ved en målrettet indsats, der skal få de unge til at føle sig værdsat. Derfor har bilkoncernen startet et nyt program op - AV upcoming. Og ale elever og lærlinge er inviteret og de udvalgte deltager i programmet, der først og fremmest handler om personlig udvikling.

- Vi vil gerne gøre noget ekstra for vores vigtige unge talenter internt i huset, så de kan få noget personlig udvikling

Sådan siger Marketingkoordinator for Autohuset Vestergaard, Karina Bejerholm.

Hun oplyser, at forløbet strækker sig over halvandet år og henvender sig til 2. og 3. års lærlinge samt elever.

- Dygtiggørelse inden for deres fagområder, sociale kompetencer og videreuddannelse, er vigtigt for de unge talenter, siger Karina Bejerholm.

Vidensdeling er også en central del af programmet, så de unge får set en anden arbejdssituation end den de er på til dagligt. Autohuset Vestergaard har derfor som et led i programmet indført en "buddy"-ordning, hvor de unge mennesker får en eller to makkere fra andre filialer, men indenfor samme erhverv. De afholder udvekslingsdage to gange i forløbet, hvor de skal være hos hinanden og opleve de anderledes arbejdsgange.

- Synergierne som vi opnår ved at være en stor koncern, ønsker vi at udnytte og dele med de unge mennesker, udtaler Karina Bejerholm.

Workshops og superbiler
I oktober har elevernene og lærlingene afholdt Kick Off, hvor de unge talenter fik mulighed for at møde hinanden, høre lidt om programmet og lave nogle samarbejdsøvelser.

Igennem det halvandet år lange forløb skal eleverne og lærlingene igennem en række forskellige aktiviteter. Udover de to udvekslingsdage skal de unge mennesker også have en status samtale. Workshops er en del af skemaet i løbet af efteråret og næste forår. Virksomhedsbesøg hos Köenigsegg er også en del af programmet, som er skemalagt til næste sommer, hvor eleverne og lærlingene får mulighed for at se de fede superbiler fra den svenske bilproducent.

Autohuset Vestergaard afholder fællesafslutning i begyndelsen af 2021, og kort tid efter skal de unge talenter have en status samtale med deres nærmeste leder.

Artiklen er en del af temaet Min Fremtid 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078