23948sdkhjf

Kan man polere en bil med blot en vandslange?

Hæld et nyt vidundermiddel i højtryksspuleren - sprøjt - skyl - tør. Og bilen er poleret. Vi prøver Meguiar’s nye vask/voks med navnet Snow Foam.

VASK/VOKS Hvem synes ikke, at en hvilken som helst bil tager sig bedst ud, når den er ren? Og holdbarheden øges, når den er vokset. Vi ved det godt.

Meeen - rengøring, voks - det tager tid. Og tid er penge. Så selv om det for mange værksteder kunne være fristende at have "ren bil" som en del af tilbuddet, eller måske bare en dejlig overraskelse, når kunden henter sin bil fra reparation eller service, så er det sjældent, at det er sådan, man gør. Fordi det tager tid at vaske i hånden. Og at købe eller lease en vasketunnel kan jo i den grad ses på budgettet.

Men måske er der nu alligevel en anden mulighed, der på en gang er lettere og billigere - et nyt produkt fra den amerikanske producent Meguiar’s, her i Danmark, repræsenteret ved Meguiar’s Danmark i Holmegaard nordvest for Næstved på Sjælland.

Det nye produkt hedder Meguiar’s Snow Foam. Ideen er så lille som dette: Sprøjt Snow Foam hen over bilen - skyl efter - bilen er ren og vokset. Kan det være så let? Vi undersøger sagen.

Vi gør sådan her - og lad os bare afsløre med det samme, at dette her slet og ret er mega nemt.

Først skylles bilen med vand. Så skummes den ind - det sker med Snow Foam op i en højtryksrenser, der er monteret med en særlig Meguiar’s dyse.

Vi lader skummet sidde på bilen til det "bryder" sig selv, altså at det begynder af løbe af. (Afgørende her er det, at bilen står i skygge - eller at det er overskyet - så sæben ikke brænder fast).

Når sæben har haft mulighed for så at sige at trække snavsen til sig, er det så let slet og ret at skylle bilen igen. Eller hvis den har været særlig beskidt - som vores testbil - så bruger vi en mikrofiber-handske til at vaske. Og derefter skylles af. Og vi siger lige en gang til: Det er meget let. Skum ud over det hele - tør over med mikrofiber - og så er bilen faktisk poleret.

Tidsforbruget ved en "almindelig" behandling med Meguiar’s voks er 15-20 minutter. Vi bruger dog det dobbelte til netop denne test, idet bilen mildest talt var snavset; ja, møgbeskidt. Ydermere var den aldrig vokset tidligere; derfor behandlede vi bilen to gange.

At vi tester Snow Foam på netop en meget snavset bil er for at tjekke produktets evne til at skabe en ren bil. Se på billederne, Snow Foam er effektivt. Og altså - nemt at bruge.

Hvor holdbart produktet er, har vi ingen mulighed for at afprøve i denne test. Vel perler vandt lystigt, når vi efterfølgende gør den rene og nu voksede bil våd. Men dét er trods alt ikke det endelige bevis for netop holdbarheden.

Så konklusion: Merguiar’s Snow Foam - nemt at bruge - hurtigt at bruge - bilen bliver skinnende ren.





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.184