23948sdkhjf

Compac når nye højder

Det går godt for den østjyske producent af løfteudstyr, der fik nye kundeemner på Autopromotec-messen og har lanceret særligt lav donkraft med stor højde.

UDVIKLING De foreløbige tal for Compac Hydraulik A/S i Juelsminde er opløftende - for producenten af hydraulisk værkstedsudstyr siden 1946 kunne notere sit bedste kvartalsresultat i sin snart 90-årige historie. Og så er der nyt på hylderne i form af en donkraft med ekstremt lav profil men stor løftehøjde. Begge dele er man naturligvis glad for hos den østjyske liftproducent.

- Generelt må vi sige, at det går godt, selv om det ikke er let at spå om den generelle markedsudvikling. I mange lande er der positivitet og en forventning om fortsat god aktivitet, mens signalerne fra andre markeder er langt mere kendetegnet af stor usikkerhed. Konjunkturudsvingene kan vi ikke gøre noget ved, så vi gør bare vores bedste for at hjælpe vores kunder med at yde den bedst mulige service og forsøge at sikre en høj grad af kundetilfredshed, siger salgschef Christian Goth Hartmann.

Østen kalder på dansk

Christian Goth Hartmann var før sommerferien på den store Autopromotec messe, som Compac har udstillet på i mange år. Her oplevede firmaet mange besøg fra både eksisterende kunder world-wide og mange nye potentielle kunder.

- Denne gang oplevede vi, at specielt kunderne fra Asia Pacific regionen var godt repræsenteret. Det passer godt til vores ambition om at videreudvikle det salg, vi allerede har i Asia Pacific, hvor vi sælger til 13 lande og oplever en pænt stigende omsætning i disse år, fortæller Christian Goth Hartmann.

Ekstrem lav højløfter

Compacs nye 1,4T-HH 77 løfter er designet med en ekstrem lav profil. Den har en minimumshøjde på kun 77 mm, og den lave del af chassiset forsætter hele 380 mm.

Dette gør donkraften ideel til at nå løftepunkter langt fra panelkanterne på stort set alle biler. Trods den ekstremt lave profil, så er donkraften samtidigt konstrueret som en højtløfter med en maksimal løftehøjde på over 700 mm.

- Med vores nye løfter forsøger vi hermed at løse værkstedernes udfordringer med løft af lave biler ved at tilbyde en "hel familie" af modeller med en minimumshøjde på kun 77 mm, siger Christian Goth Hartmann.

Produktionen af 1,4T-HC 77 er i fuld gang, og de første serier er solgt, efter at modellen blev fremvist på Autopromotec messen. Compac forventer normal leveringstid på den nye model her fra august måned. 

En familie af tre lave løftere
Modellerne i Compacs-serien af løftere med minimumhøjde på kun 77 mm omfatter:
2T-77 Lavt chassis, ideel til at nå løftepunkter dybt under en bil.
1,4T-HC 77 Lav profil, ideel til at nå løftepunkter langt fra panelkanterne.
A1,6T-77 Lufthydraulisk model, ideel til at nå løftepunkter dybt under en bil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156