23948sdkhjf

Total og Stenhøj i nyt samarbejde

En licitation i foråret om leverance af olieudstyr blev vundet af Stenhøj, der har fået tilført kompetence på olieområdet.

LEVERANDØRER Olie- og energiselskabet Total Denmark indbød i foråret en række leverandører til en licitation omkring leverance af olieudstyr til firmaets kunder. Licitationen blev vundet af Stenhøj DK A/S, der ved årsskiftet fik tilført nye kompetencer på netop dette område med ansættelsen af Jesper V. Jensen, der har mere end 17 års erfaring indenfor olie- og ventilationsudstyr til blandt andet autobranchen.

Franske Total er en af verdens førende olie- og energikoncerner, som producerer og markedsfører brændstoffer, naturgas og solenergi og andre alternative energiformer. Sortiment omfatter smøremidler til personvogne, lastvogne, entreprenører, landbrug, marinen og alle typer af industri. Udover smøremidler sælger Total også bitumen og kemiske specialvæsker.

Virksomheden i Danmark daterer sig helt tilbage til 1894, hvor Theodor Møllers Olieraffinaderi blev grundlagt. I 1981, hvor virksomheden hed Eterna Olie A/S blev den opkøbt af den franske oliekoncern Elf Aquitaine.Tætte relationer

Som et led i opstarten af samarbejdet besøgte Total Denmark for nyligt Stenhøj DK hos firmaets hovedkontor i den østjyske by Barrit mellem Vejle og Juelsminde.

- Vi er glade for at kunne præsentere det nye samarbejde med en så anerkendt leverandør som Stenhøj DK, og da vi lægger stor vægt på et tæt og langvarigt samarbejde med såvel leverandører som kunder, fandt vi det vigtigt og naturligt at besøge Stenhøj DK for at få skabt nogle gode og tætte relationer til firmaet, siger Ole Osric, salgschef for Total Denmark.

Søren V. Olesen, direktør for Stenhøj DK istemmer, at det naturligvis er vigtigt at få et godt kendskab til hinandens organisationer og nøglepersoner i forhold til det daglige samarbejde.

- Vi er beærede over at blive valgt som leverandør til Total og deres kunder - vi ved, hvilken professionalisme de tilgår markedet med, og er overbeviste om, at vi får et godt og langvarigt samarbejde. 

Fakta om Total Lubricants

Type virksomhed: Produktion af smøreolie

Antal produktionsanlæg på verdensplan: 41

Antal samarbejdspartnere: 5.800

Repræsentation i hvor mange lande: 150

Antal medarbejdere i alt: 100.000

Antal medarbejdere i forskning: 130*

*) Forsker i udvikling af nye, effektive miljøvenlige produkter

Fakta om Stenhøj DK

Ejerforhold: Stenhøj DK A/S er et selvstændig selskab i Stenhøj-koncernen

Antal ansatte: 65 – salg, service og administration

Ledelse: Adm. direktør Søren Vestergaard Olesen

Portefølje: Bl.a. løftere, dækmaskiner, kompressorer, bremsetestere, indretning samt bremse-, ventilations- og olieudstyr

Forhandler produkter fra: Bl.a. AutopStenhøj, Corghi, Bradbury, Dunlop, Eurolube, Tecalemit, DEA, Worky, Beissbarth, TECH, Schrader, Motometer

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.205