23948sdkhjf

Diesel-specialist udvider efter rekordoverskud

Tilbygninger og nye arbejdspladser er på vej hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner, som øjner vækst i markedet for dieselbiler

UDBYGNING Nordjysk Diesel-Elektro har de senere år investeret markant i ny teknologi og kan i dag tilbyde fejlfinding, kodning og opdatering med Bosch eller originale testere på de fleste bilmærker. Det har øget tilgangen af kunder i så stort et omfang, at der nu er brug for flere kvadratmeter.

I løbet af andet halvår igangsættes byggeriet af 800 nye kvadratmeter på Hjulmagervej 38 i Aalborg. Og i Viby har virksomheden netop købt den ejendom på Niels Juuls Vej 6, hvor man hidtil har boet til leje. Planen er her at igangsætte en renovering af bygningen, mens en udvidelse af værkstedet er på tegnebrættet i løbet af år 2020.

- I værkstedsbranchen slås de fleste om at være billigst, men vi har valgt en anden vej. Vi er gået målrettet efter at servicere de andre værksteder og har løbende investeret i både udstyr og uddannelse, så vi i dag er i dag et specialistværksted, der kan lave stort set alt inden for diesel, siger direktør og indehaver Torben Hansen.

Tocifret millionsatsning på partikelfiltre
Siden opkøbet af værkstedskæden Ketner i 2014 er Nordjysk Diesel-Elektro vokset år for år, og det nye 2018/19-regnskab er virksomhedens bedste til dato. Overskuddet på 7,0 mio. kroner før skat giver mulighed for at fortsætte investeringerne og styrke positionen som Danmarks største diesel-specialist.

Under navnet Ketner Partikelservice er Nordjysk Diesel-Elektro i fuld gang med at opbygge en landsdækkende forretning inden for rensning af dieselpartikelfiltre til personbiler, varevogne og lastbiler. Som led i konceptet er der etableret hente-/bringeordning med FTZ.

- Vi har investeret et tocifret millionbeløb i fuldautomatiske, miljøvenlige maskiner til egne værksteder og udvalgte franchisepartnere. Vi har netop installeret en maskine hos en partner i Hillerød og tilbyder nu rensning af partikelfiltre 11 steder i landet, fortæller Torben Hansen, der er klar til at udvide med yderligere værksteder i takt med, at behovet opstår.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078