23948sdkhjf

Le Mans-noterne med bl.a. Gulf og Ford

Gulf er tilbage - Le Mans-event i Danmark - Ford glæder sig - plus noget om en lastvogn...

LE MANS-OPTAKT Olie-firmaet Gulf har jo store, s t o r e traditioner på Le Mans, tænk først og fremmest på sejren i 1969, da Jacky Ickx vinder den fjerde sejr i træk med GT40. Og på filmen Le Mans. ...de lyseblå og orange Gulf-farver.

- Det er sikkert lidt romantisk, men alligevel. Vi fra Gulf er meget stolte over at støtte op om Le Mans - ikke mindst i år, da det jo nu er 50 år siden, vi vandt med Ford GT40 i 1969, sagde Gulf Oil Internationals Alexandre Ip, inden det hele gik løs.

Og fra Ford-lejren

- Det er sidste Le Mans-løb for Ford i denne omgang, så det bliver helt klart en følelsesladet oplevelse. Målet med vores Le Mans-comeback i 2016 var at vinde løbet på 50-årsjubilæet for vores første sejr i 1966. Det gjorde vi. Siden da har vi været på podiet hvert år, siger Mark Rushbrook, global direktør for Ford Performance Motorsport. Til dette sidste løb stiller vi med fem Ford GT’er inklusiv modellen under Keating Motorsport.

Le Mans-event

Racerløbet, danskerne, stemningen og den enestående fest er trækplastrene, men der er langt til Le Mans, konstaterer CEC Event og holder derfor i år en kæmpemæssig Le Mans fest i hjertet af København: ”Le Mans Event 2019”, nærmere bestemt på Docken i Nordhavn, på kanten af Øresund og med byens bedste udsigt.

 Le Mans festen i København begynder lørdag kl. 13:00 og varer til efter løbet er slut. Der kan købes billetter i døren - 250 kr. for en billet.

Varevogns-Le Mans

Kan man også koble en varevogn på på Le Mans? Ja, det gør Iveco i hvert fald med som de siger, 24 timers Danmarksstafet i den ny Daily.

Den nye varevogn får således Danmarkspremiere med optaktskørsel fra Skagen til København d. 14.-15. juni. Undervejs er der stop hos forhandlere og seværdigheder, ligesom turen live-streames via Facebook. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.563