23948sdkhjf

Ovethi med gode muligheder

En snak med den kommende direktør i dækfirmaet, Ovethi, Thomas Thinggaard. Hvordan klarer I presset fra internethandel? På fredag den 21. juni fejrer Ovethi samt Preben og Thomas Thinggaard hele fem fødselsdage og jubilæer.

FREMTIDEN Selv om Thomas Thinggaard kun fylder 40 år til august, har han allerede arbejdet i familiefirmaet Ovethi i 20 år.

Her har han de seneste år haft ansvaret for salg af dæk til personbiler og varevogne, men nu bliver han adm. direktør for hele Ovethi.

Ovethi-historien begyndte med dæk til landbruget, men i dag har Ovethi tre lige store ben at stå på, dæk til landbruget, dæk til person- og varevogne samt dæk til lastvogne, entreprenør og industri. Hvert ben står for cirka en tredjedel.

- Og det er en fordel med tre ben, fastslår Thomas Thinggaard.

- Overordnet set fortsætter vi med vores fokus udelukkende på dæk og fælge. Det er vi rigtigt gode til. Vi har således ikke ambitioner om at gå ind i mekanisk arbejde, som flere af vores konkurrenter har gjort. Det tager tid og kræver uddannelse - vi holder os til dæk og fælge, siger Thomas Thinggaard.

Skal passe med ånden

Ovethi tæller i dag 12 afdelinger, primært på Fyn og i Jylland samt én enkelt på Sjælland.

- Hvis muligheden byder sig, vil vi da gerne vokse, men vi bliver aldrig 40-50 afdelinger. Vi vil gerne have flere afdelinger, men det skal passe ind i vores ånd, og vi har ikke travlt, siger han.

Gode muligheder

Om fremtiden siger den kommende direktør:

- Ovethi har gode muligheder. Vi er selvfølgelig også presset på priser og af handel på internettet, men der er stadig mange kunder, der ønsker ordentlig service, så det går godt for Ovethi, selv om indtjeningen ikke er som tidligere. 2019 er da også begyndt fint for os - både for personvogne, lastbiler og landbrug.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093