23948sdkhjf

Bilbranchen DI: Høje grønne ambitioner

FOLKETINGSVALG Bilbranchen DI vil i dialog med den nye regering om, hvordan en grøn omstilling kan gennemføres under hensyntagen til branchen

KOMMENTAR Motor-magasinet har bedt en række af branchens centrale aktører om at kommentere på onsdagens folketingsvalg. Her følger kommentaren fra Thomas Møller Sørensen, Branchedirektør i Bilbranchen DI:

Det er dejligt endelig at få et resultat, vi kan forholde os til. Nu handler det om at se mulighederne i at få en ny regering til at træffe de bedst mulige beslutninger for branchen.

På den korte bane handler det om at se præcis hvordan en ny regering bliver sammensat og på hvilke præmisser. Uanset hvad vil vi formentlig se høje ambitioner for den grønne omstilling på transportområdet.

Derfor skal vi fra start i dialog med den nye regering om, hvordan en grøn omstilling kan gennemføres under hensyntagen til branchen. Det handler ikke mindst om at finde langsigtede løsninger med bredest mulig politisk opbakning, så virksomheder får den nødvendige ro til at planlægge de rette investeringer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094