23948sdkhjf

Mere fart på bestyrelse i AutoBranchen Danmark

Malene Hasselbalch-Holm, der er eftermarkedsdirektør hos Bilcentret A. Nielsen i Middelfart, er nyt bestyrelsesmedlem i AutoBranchen Danmark. Nye vedtægter skal sikre en mere aktiv bestyrelse.

GENERALFORSAMLING Der er fart på salget af biler, der er også ro om bilafgifterne. Det var to af de væsentligste budskaber i bestyrelsesformand Hans-Jørgen Jørgensens beretning i Autobranchen Danmarks generalforsamling sidste uge.

Hans-Jørgen Jørgensen fremhævede, at bilsalget er kommet godt i gang i 2019 ikke mindst, fordi salget i marts var rekordhøjt drevet af udsigten til prisstigninger på grund af WLTP. Det sidstnævnte blev imidlertid udskudt, og salget i april er fortsat godt.

Jørgensen fandt det videre sandsynligt, at der kommer lidt ro om bilafgiften, da der næppe sker ændringer på denne side af Transportkommissionens endelige rapport i slutningen af 2020.

Den nye bestyrelse

Hans-Jørgen Jørgensen (Als Motor) 
Dennis Odgaard (Byens Bilpleje) 
Jon Slot Hansen (Kraft Biler) 
Bjarne Nielsen (Bjarne Nielsen A/S) 
Gitte Enggaard (Bilcenter Syd) 
Jan Elvekjær (Lakskadecentret Greve) 
Tom Andersen (Hadsund Autolakering) 
Asbjørn Jensen (Bjørn Cannings Eftf.) 
Pierre Martin Iversen (Martin Iversen ApS) 



- Til gengæld må vi nok indstille os på, at politikerne fortsætter med at diskutere registreringsafgiften offentligt. Det ser ud til at være blevet et vilkår, vi må leve med.

AutoBranchen Danmarks adm. direktør, Gitte Seeberg oplyste, at driftsresultatet er på 5,9 mio. kr. Efterfølgende uddyber direktøren:

- Vi er godt tilfredse med resultatet. Organisationen har opnået passende stor egenkapital, og vores mål er derfor ikke at generere større overskud i fremtiden.

Tilbage til valget til bestyrelsen. AutoBranchen Danmarks bestyrelse havde på forhånd foreslået en vedtægtsændring, så tre af bestyrelsesmedlemmerne fra Sektion Salg ikke længere udpeges af de største mærkeforeninger, men vælges direkte på generalforsamlingen. Formålet er at sikre en aktiv og deltagende bestyrelse. I lighed med andre vedtægtsændringer, blev forslaget enstemmigt vedtaget.

For Sektion Salg blev Malene Hasselbalch-Holm, Bilcentret A. Nielsen, nyvalgt. Hun overtager pladsen efter Henrik Wessel, der ikke ønskede genvalg. De øvrige fire valgte er alle gengangere - Gitte Enggaard (Bilcenter Syd), Asbjørn Jensen (Bjørn Cannings Eftf.), Pierre Martin Iversen (Martin Iversen ApS) og Ejgild Christensen (STS Biler).

Fra Sektion Eftermarked fortsætter Dennis Odgaard (Byens Bilpleje) og Tom Andersen (Hadsund Autolakering) i bestyrelsen efter kampvalg med Bjørn Mikkelsen (Bjørns Autolakering ApS) og Murat Yörúk (4M Lakering A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156