23948sdkhjf

Vaskehallen kommer kørende

Syrisk flygtning har startet mobil vask og bilpleje i Midtjylland.

MOBILT Nu kan private og erhvervsdrivende i Skiveområdet ringe efter "bilvasken" og få renvasket, poleret og klargjort biler eller campingvogne på hjem- eller erhvervsadressen, skriver Skive Folkeblad.

Den 30-årige flygtning fra Syrien, Ismail Hussein, der bor i Skive med kone og to børn, har startet sin nye virksomhed Mobil Bil Vaske og slutter sig dermed til en række lignende klargøringskoncepter i landet, der, især i Københavnsområdet, tæller virksomheder som Mobil Bilvask, Bilvask.nu, Carma Wash (dampvask), Homewash og Cleaning Dolphins. Nærmeste konkurrent til Ismail Hussein bliver formentlig Aarhus Mobil Bilpleje.

For ikke at komme til at bruge alt for meget tid på transport har han foreløbig valgt at fastlægge sit arbejdsområde til kommunerne Skive, Holstebro, Viborg, Morsø og Struer.

Ismail Hussein oplyser til Skive Folkeblad, at han tidligere været i klargøringsbranchen og derfor har erfaring på området. Han beholder foreløbig sit nuværende job og kører ud på klargørings-opgaver efter telefonisk aftale.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094