23948sdkhjf

Organisation runder milepæl

Dansk Bilbrancheråd har fået medlem nr. 1900 of er dermed den største interesseorganisation for bilvirksomheder.

INTERESSE Med medlem nummer 1900 cementerer Dansk Bilbrancheråds position som landets største interesseorganisation for bilvirksomheder.

Solen skinnede, da det nybyggede værksted Wiggers Auto & Mekanik på Kalundborgvej i Vestsjælland i sidste uge blev medlem nummer 1900 hos Dansk Bilbrancheråd.

Det nye medlem er det seneste i en stabil medlemsvækst, der konsoliderer Dansk Bilbrancheråds position som landets største fællesskab for værksteder og andre bilvirksomheder.

- Det er glædeligt, at også den helt unge generation har mod på at starte en virksomhed op fra bunden, siger Erik S. Rasmussen, direktør for brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd.

Det nybyggede værksted slog dørene op i november sidste år, men de to indehavere har været i gang de foregående fire år på et lille værksted i Snertinge.

Henriette og Mads Wiggers er midt i 20’erne og deler adresse både professionelt og privat. Mads arbejder med på værkstedsgulvet, mens Henriette tager sig af det administrative herunder en solid markedsføring på de sociale medier.

Der er to ansatte, en lærling og en praktikant på værksteder, der reparerer stort set alt, der byder sig til.

Jura og leverandøraftaler
Den stadige vækst i antal medlemmer hos Dansk Bilbrancheråd tilskriver direktøren især to ting:

- For det første, at vi er eksperter i biljura med en særskilt advokatafdeling med to advokater og en advokatfuldmægtig. Dernæst at vi har en stribe meget stærke leverandøraftaler, som nogle medlemmer sparer femcifrede beløb om året på at benytte sig af, siger Erik S. Rasmussen.

Han understreger, at det ikke er et mål i sig selv at blive eller være en stor brancheforening, men der er ingen tvivl om, at jo flere medlemmer man har bag sig, jo bedre høres ens stemme, når man arbejder politisk og er i dialog med relevante myndigheder.

AutoBranchen Danmark er med 1200 medlemmer den næststørste inden for autobranchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141