23948sdkhjf

Stor tilfredshed med ekstraudstyr

Købere af især luksusbiler er tilfredse med bilens ekstraudstyr, viser ugens analyse fra Voxmeter.

UGENS TAL Skal en bilkøber overtales til at købe en bil med ekstra meget ekstraudstyr? Denne uges tal fra Voxmeters databank CEM Cars Intelligence undersøger danskernes tilfredshed med deres pådragede ekstraudstyr.

Der er interessante ting at se i tallene her når der både ses på de bilmærker bilejere er mest tilfreds og mest utilfreds med. De bilmærker, der har flest tilfredse ejere, er biler i den helt dyre klasse nemlig Jaguar og Tesla, som begge scorer 100 %, Alfa Romeo (97 %), Land Rover (93,9%) og Porsche (93,3). Den totale gennemsnitsværdi ligger også højt, med hele 75,3 %, der er tilfredse med deres ekstraudstyr.

På den modsatte side er der et større skel mellem de højest og lavest scorende bilmærker. Subaru ligger højest med en andel på 31,6 % der er utilfredse med deres ekstraudstyr. Helt nede på 7,2 % ligger Audi, og lige efter følger Porsche (6,7 %) og Fiat (6,1%). Den totale værdi ligger kun på 2,7 %.

Der kan altså hurtigt konkluderes at de danske bilejere overordnet set er ret tilfredse med deres ekstraudstyr. Dem der er særligt tilfredse, er ejere af luksusmodeller.

Der er ikke en ligeså klar rød tråd i de bilmærker der er mest utilfredshed med, her ligger biler fra flere klasser - der er dog en markant forskel på Subaru og alle øvrige bilmærker, hvilket for Subaru forhandlere kunne være særligt nyttigt at undersøge nærmere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109