23948sdkhjf

Værkstedskæde åbner i Skive og Herning

1. april 2019 er dagen, hvor Skorstensgaard åbner afdelinger i Skive og Herning. Det er to byer, kæden længe har haft kig på.

AUTOVÆRKSTEDER Åbningerne i Skive og Herning er en del af Skorstensgaards vækstplan, men det vigtigste er, at bilejerne i Herning og Skive nu kan se frem til billigere bilregninger, da Skorstensgaard har priser, der er op til 40 procent billigere end de lokale mærkeværksteder, oplyser værkstedskæden.

- Vi har fundet to prima beliggenheder i Skive og Herning og glæder os til at levere de gode værkstedsoplevelser, som vi er kendt for samtidig med, at vores kunder sparer mange penge, siger CEO Anders Skorstensgaard om åbningerne.

- Vi er netop nu ved at afslutte moderniseringen af de to værksteder, så de fra start er toptunet og klar i Skorstensgaard konceptet, tilføjer han.

Liv i Volvo-Renault værksted

Herning afdelingen åbner i det tidligere Volvo og Renault værksted på Viborgvej 103, hvor bygningen er blevet renoveret.

Afdelingschefen er fundet i Skorstensgaards egne rækker, da Kennet Hvingelby har påtaget sig opgaven. Han kommer fra en stilling som værkfører i vores Holstebro afdeling og kender derfor alle facetter af Skorstensgaard konceptet.

Motorgaarden i Skive

I Skive overtager kæden Motorgaardens værksted, som indtil nu har været autorisret Mitsubishi værksted.

Adressen er Viborgvej 4A, og at Martin Lønborg fortsætter med salg af nye og brugte biler, mens Skorstensgaard overtager værkstedet, er en helt perfekt opsætning, da kombinationen af bilsalg og værksted giver en komplet afdeling, oplyses det.

Mandskabet er det samme som før, og Michael Skov - der var værkfører hos Motorgaarden - fortsætter hos Skorstensgaard som afdelingschef.

- Vi kommer formentlig til at søge flere medarbejdere i både Skive og Herning i løbet af foråret. Sådan plejer det at være, når vi starter nye afdelinger, fortæller COO Martin Skorstensgaard.

Med afdelingerne i Herning og Skive består Skorstensgaard-kæden nu af 23 afdelinger og cirka 300 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126