23948sdkhjf

Headhunter i bilbranchen

Per Lavrids Knudsen udnytter lang karriere i autobranchen.

REKRUTTERING Per Lavrids Knudsen har altid haft en fod inden for bilbranchen. Han har både drevet selvstændig virksomhed og har haft adskillige chefstillinger i landets førende bilhuse - nu bruger han sit branchekendskab og sin ledelsesindsigt som headhunter.

Per Lavrids Knudsen er således per 1. april 2018 gået ind i expuri, der er en virksomhed med speciale i headhunting og rekruttering. Firmaet har kontorer i Hellerup, Odense, Kolding og Aarhus. Per Lavrids Knudsen er tilknyttet Kolding-kontoret.

Her har han fået muligheden for at føre sin passion fra bilbranchen videre i rekrutteringen af talenter på topleder og lederniveau.

Expuri er specialiseret i headhunting i forskellige brancher, blandt andet fra tekstil, mode og detail til rekruttering inden for it, finans, automation, transport og logistik, byggeri og Life Science.

- Med Per Lavrids Knudsens omfattende brancheindsigt og netværk inden for autobranchen vil vi nu kunne opbygge endnu et branchesegment, udtaler headhunter og adm. direktør i expuri, Ulrik Bo Andersen.

Over 30 år i branchen

- Med over 30 år i branchen synes jeg, det kunne være spændende at bruge min erfaring og mine relationer fra bilbranchen på en ny måde. Som headhunter har jeg en afvekslende hverdag med kontakt til mange unikke mennesker i forskellige situationer - og det tiltaler mig i dén grad, siger Per Lavrids Knudsen selv.

- Hos expuri har jeg fundet en virksomhed med meget passionerede mennesker, hvor man behandler hinanden og kandidater på en god og professionel måde med respekt for den enkelte. Informationsniveauet er højt, samtidig med at åbenhed og ærlighed er fundamentale værdier i virksomheden, tilføjer han.

Per Lavrids Knudsen har i sin karriere fra bilbranchen haft chefstillinger hos Nissan Motor Danmark og Honda Auto Import, været direktør og medejer i Tegllund, detaildirektør hos Nellemann Århus, SMC-biler Vejle, Herning og Esbjerg. Senest har han været direktionsassistent i Nic. Christiansen Gruppen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11