23948sdkhjf

Racer-brødre med benzin i blodet går sammen

Lillebror køber sig ind i Müller Auto-Tec i Bolderslev.

AUTOVÆRKSTED Da Allan og Ronni var børn, var de med hjælp fra deres far, Hans Ove, aktive på gocart-bane. Som voksne har de udgjort et stærkt racerteam, hvor de, med Allan bag rattet og Ronni i pitten, har vundet flere danske og tyske mesterskaber. Nu fortsætter brødrene Müller i automobilbranchen, hvor Ronni netop er blevet medejer af Müller Auto-Tec i Bolderslev ved Aabenraa.

Ronni Müller, 39 år, skal stå for den daglige drift af værkstedet. Han har en mekanikerbaggrund hos blandt andre OH Automobiler i Rødekro og et indgående kendskab til VW koncernens biler.

Den to år ældre Allan har i årevis arbejdet med franske biler. Han skal stå for kundekontakten og salget af både brugte og nye biler. Salgsmålet er i 2019 et sted mellem 100 og 150 biler.

Fælles for de to brødre er, at de betegner sig som teknikere og ikke mekanikere. En tekniker er ham, der med en specialviden løser de problemer, hvor den traditionelle mekaniker må give op.

Skal fungere optimalt

- Det handler om indsigt og kvalitet. I motorsporten kan det jo være livsfarligt at sende en kører på banen med en bil, der ikke fungerer optimalt på alle punkter - også detaljerne. Nøjagtig samme synspunkt har vi, når det drejer sig om hr. og fru Jensens biler. Kvalitet er afgørende, siger Ronni Müller.

Holdningen til kvalitet og det, at man kan få løst selv de mest umulige opgaver hos Müller Auto-Tec, har bredt sig så bilejere fra store dele af landet i dag sætter kurs mod Bolderslev, når der noget galt med bilen.

Med hos AutoMester

- I dag kan du som bilejer frit vælge serviceværksted og beholde din garanti. Vi kan også give den mobilitetsgaranti, som de autoriserede forhandlere tilbyder. Blandt de nye tiltag, Ronni og jeg vil tilbyde, er fastpris-serviceaftaler på nyere biler. Det ved vi, der er behov for, og vi kan som et selvstændigt værksted tilknyttet AutoMester-samarbejdet tilbyde konkurrencedygtige priser, fastslår Allan. Han grundlagde virksomheden i 2012.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097