23948sdkhjf

Fremtiden på talerstolen

Ved årets store begivenhed, konferencen Vores Autobranche har foreløbig tre interessante talere meldt deres ankomst.

PROGRAM Vores Autobranche samler hele Danmarks autobranche til to dage med fokus på den omstilling, branchen står over for. En omstilling, der vil ramme hele værdikæden. Det kræver derfor nye værktøjer, uddannelse, strategier og parathed at være klar til den nye virkelighed, der kommer.

Allerede nu kan sløret løftes for et par af talerne. Det gælder Knut Martin Breivik, fagchef servicemarkedet i Norges Bilbransjeforbund (NBF), Geert Brummelhuis, Branchemanager i den hollandske pendant til AutoBranchen Danmark, Bovag og Patrick Holm, Head of new Ventures" hos Veho, der er Finlands og måske Nordens mest innovative bilforhandler i Helsinki

Inspiration fra Norge
Omtrent hver anden solgte bil i Norge er en elbil, og norske forbrugere har købt elbiler i en årrække på grund af store statslige tilskud. Hvad har omstillingen betydet for dagligdagen på værkstedet og hvad kan danske forhandlere og værksteder forvente?

Knut Martin Breivik, fagchef servicemarkedet i Norges Bilbransjeforbund (NBF) giver sin vurdering. Han har været country manager for Nissan, Norge, direktør for Mercedes Benz Norge og daglig leder af stor Opel-forhandler, så han er en fagmand med sin viden i orden.

Holland ligner Danmark
I Holland står ladestandere til elbiler tættere end i noget andet land i Europa. I december var 31 procent af salget el- eller hybridbiler og markedsandelen på vejene nærmer sig 8-10 procent. Hollændernes tempo ligner det, vi kan forvente i Danmark de kommende år. Hvor hurtigt sker omstillingen, når statens støtte er mere beskeden? Hvilken indflydelse får elbilerne på såvel mærkeværkstedet som på det frie værksted og på servicemarkedet, og hvad vil vi kunne lære af Holland?

Geert Brummelhuis, Branchemanager, Bovag). Har for nylig stået i spidsen for en gennemgribende analyse af effekterne på eftermarkedet i Holland. Analysen kredser om både forhandlere og om frie værksteder. Den analyse vil Geert Brummelhuis blandt andet dele med os.

Fremtidens salgslokaler
En af Europas mest fremsynede forhandler har dedikeret noget af sin forretning til at tjene penge på den lange bane. Forretningen er tunet til fremtidens digitale forbruger og til at håndtere nærmest enhver løsning, som forbrugeren ønsker. Veho er Finlands største bilforhandler og Skandinaviens største Mercedes-forhandler, og samtidig sælger forretningen også masser af Citroen, Honda, Skoda, Peugeot og Ford. Forhandlerens bilpark står blandt andet til rådighed for Finlands MaaS-program., Mobility as a Service, hvor forbrugeren køber transport fremfor at købe bil.

Patrick Holm er "Head of new Ventures" hos Veho i Helsinki, og han glæder sig til at give en grundig og inspirerende gennemgang af forhandlerens mange nye ideer og løsningsforslag red.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109