23948sdkhjf

Kevins drøm om det store team

Kevin Magnussen: Det er blevet sværere at opfylde mit højeste ønske.

MOTORSPORT OmniCar-eventen på Munkebjerg Hotel ved Vejle den 17. januar blev rundet af i selskab med Danmarks hurtigste racerkører, Kevin Magnussen, der stillede op til en snak om hans syn på bilbranchens udfordringer og muligheder samt selvfølgelig om hans F1 karriere.

Kevin Magnussen fortalte, at han efter en lang og krævende F1 sæson slapper helt af i december for så at begynde i træningslokalet fra nytår.

- Og jeg har ikke været i så god form på nuværende tidspunkt som i år, sagde han.

Kevin Magnussen tror, at Haas også i 2019 vil være konkurrencedygtig i midterfeltet - altså lige efter de tre store teams.

Eksempelvis beskæftiger Haas 150-200 medarbejdere, mens Mercedes er oppe på 1000, oplyste han.

- Vi har i år en helt ny bil, selv om det reelt kun er forvingen, der er forandret. Jeg føler, at vi er kommet rigtigt langt med bilen, men vi ved selvfølgelig ikke, hvor de andre teams står, fortalte Kevin Magnussen.

Privat er Kevin Magnussen netop flyttet til England fra Dubai, blandt andet fordi de ligger tættere på de europæiske løb og den udvidede simulator-træning i Italien.

Drømmen om det store team

- Efter at jeg mistede sædet hos McLaren og var ude et år, mistede jeg momentum, hvilket har gjort det sværere at opfylde min drøm om at komme ind på et af de store teams. Jeg har en svær opgave for mig, og det har været en hård rejse hertil. Det bedste jeg kan gøre nu er at holde højt niveau og så beholde håbet, sagde han.

- Hvis du ikke må nævne dig selv, hvem er så den bedste F1 kører i feltet?

- Jeg tror Lewis Hamilton er den bedste kører - og han sidder også i den bedste bil.

Heldig vinder

OmniCar er sponsor for Kevin Magnussen, og til allersidst blev der trukket lod blandt deltagerne om en vinder af to billetter til et Formel 1 løb efter eget valg med ophold, og den heldige vinder blev Jannick Vinding fra BG Service Center.

Kevin Magnussen blev spurgt, hvilket F1 løb, han ville anbefale at overvære - og svarede: Budapest og Silverstone.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111