23948sdkhjf

Spray til kosmetiske skader på især plastdele

Nyt lakprodukt er hurtigt at arbejde med og øger effektivitet og lønsomhed, lover BASF/Glasurit.

NEMT Reparationslakering af små til mellemstore skader på bildele, som eksempelvis kofangere, er nu en af de mest almindelige reparationsopgaver på værkstederne. Det er derfor ekstra vigtigt, at dette segment er lønsomt.

BASF´s premium lakmærke, Glasurit, støtter værkstederne ved kontinuerligt at udvikle nye produkter, som forbedrer processerne, og som er enkle og fleksible i brug. Med Glasurit 151-170 SD UV grundfylder grå har autolakererne nu et produkt på spraydåse, som producenten lover gør reparation af kosmetiske skader mere effektiv.

UV grundfylderen på spray er klar til hurtig påførsel, når mindre områder skal klargøres inden lakering. Det gør autolakererens arbejde fleksibelt og bidrager til at spare tid og penge, da det ikke er nødvendigt at forberede eller rengøre sprøjtepistolen.

Udover en enkel og hurtig proces har UV grundfylder-sprayen de samme egenskaber, som den kendte Glasurit 151-170 UV grundfylder. BASF oplyser, at den sikrer en god rustbeskyttelse, en flot finish og hæfter godt på metal og plast, ved brug af 934-10. Det gør den til en ideel grunding ved små og mellemstore skader, og grundfylderen tørres ved strålerne fra en UV-A lampe. Denne form for tørring er meget effektiv og sikrer, at plastdelene ikke deformerer, da der ikke udvikles varme under processen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125