23948sdkhjf

Farvesøgning mere fleksibel med digitalisering

Trådløs cloud-løsning via wifi giver autolakereren fuld kontrol over farvesøgningen med ChromaConnect.

DIGITALT Også i autolakbranchen breder digitaliseringen sig. Cromax introducerer således nu ChromaConnect - en avanceret digital farvestyringsløsning, der giver autolakererier den ultimative frihed og fleksibilitet gennem en komplet trådløs digital proces fra farvemåling til blanding, lover producenten, der leveres via grossisten Lakgruppen i Danmark.

Den cloudbaserede tilgang giver således autolakereren fuld kontrol over alle aspekter i farvestyring ved hjælp af wifi-enheder, herunder trådløse vægte og printere og ikke mindst det mest avancerede spektrofotometer fra Cromax, ChromaVision Pro Mini, samt ChromaWeb, som er Cromax’s cloudbaserede farvesøgningssoftware.

- Vi har tilbudt vores værksteder førsteklasses digitale farvemålingsværktøjer i mange år, takket være at Axalta er på forkant med digital teknologi, udvikling og innovation. Og nu har vi taget det et skridt videre ved at give autolakererne fuld mobilitet. De digitale vægte forbliver selvfølgelig i blanderummet, men de andre processer kan udføres overalt i og omkring værkstedet, så man ikke er bundet af en pc, siger Kevin Torfs, Cromax Brand Manager for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Kort sagt forbinder ChromaConnect alle farvestyringsaspekterne trådløst, så autolakererne kan få adgang til funktioner som spektrofotometer-aflæsninger, joblisten og farveformularer fra enhver internetaktiveret enhed, såsom en smartphone eller en tablet.

ChromaConnect kan også knyttes til eksisterende værkstedssystemer, hvilket giver værkstederne nyttig indsigt i deres processer og letter eksempelvis lagerstyring og e-bestilling.

ChromaConnect fås i tre forskellige pakker for at imødekomme individuelle værksteder behov, alt efter hvor de er på deres digitale rejse. ChromaConnect Pro er den fulde digitale farvehåndteringsløsning, der bruger udelukkende wifi-enheder, og som ikke kræver en pc. ChromaConnect Plus bruger en kombination af Wi-Fi og kabelforbindelse med en tablet eller pc, mens ChromaConnect Basic bruger spektrofotometeret og den cloudbaserede formulardatabase.

- Vores system tilbyder værkstederne fremragende farve-ydeevne, bedre produktivitet, forbedret effektivitet og stor fleksibilitet, der samlet set leverer forbedret lønsomhed. Og fordi det er et cloud-baseret system, er det let at installere og omfatter dermed også automatiske opdateringer uden løbende vedligeholdelse, siger Kevin Torfs. 


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094