23948sdkhjf

Hessel og Toyota på den høje klinge

To firmaer fra bilverdenen viste sig frem til showet SPORT 2018.

MARKEDSFØRING Årets Sportsnavn blev kåret – Caroline Wozniacki – og vi fik et nyt medlem af Idrættens Hall of Fame, Lotte Friis. Se det var et show i Boxen i Herning, der trak op0mærksomhed.

Netop derfor valgte to firmaer fra den danske bilbranche at vise sig frem, nemlig Hessel Heier, der er en del af Hessel Biler og Toyota-Danmark.

Det japanske bilfirma er bag en ny pris, nemlig Intet er umuligt-prisen. Men hvorfor lige den pris og hvorfor Sporten 2018 i det hele taget? Vi spørger importørens adm. direktør, Frank Okoisor:

- Toyota har et ønske om at påvirke folks liv i positiv retning. Vi er som mobilitetsvirksomhed dedikeret til at hjælpe mennesker over hele verden til at bevæge sig gennem livet, overvinde forhindringer og opnå deres mål og drømme. Derfor har vi i Danmark oprettet et team bestående af eliteatleter, der alle er levende eksempler på, at det rent faktisk kan lade sig gøre at opnå det, der kan synes umuligt. Vil vi bruge atleternes historier som inspiration og motivation for hver enkelt dansker til at opnå deres egne mål og drømme og ikke mindst til at blive den bedste udgave af sig selv.

- Med den nye sportspris vil vi sætte endnu mere fokus på dét at forfølge sit umulige og gennem prisen hvert år hædre den danske atlet, som er årets største inspirationskilde.

Intet er umuligt-prisen blev tildelt ishockeyspilleren og Stanley Cup-vinderen, Lars Eller.

Også Hessel Biler var på scenen i Herning. Leasing-afdelingen, Hessel Heier var bag kåringen af Årets Kvindelige Fodboldspiller, Pernielle Harder.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109