23948sdkhjf

De professionelle skal tiltrækkes

Professionelle plejeprodukter bliver omdrejnings- punktet for Tegee-dan på FTZ Fagmessen.

BLIKFANG Hos Tegee-dan, som ligger mellem Horsens og Vejle, er man ved at varme godt og grundigt op til året FTZ Fagmesse i Odense. Tegee-dan er både en B2B og B2C-virksomhed, som leverer olieprodukter til Fiat og Iveco og landsbrugsmaskiner fra Case og New Holland, men som fremover vil have fat i flere værksteder og professionelle autofolk.

Trækplastret skal være en kombination af forskellige aktiviteter med afsæt i produkter, der er henvendt til fagfolk inden for klargøring, autolakering og bilpleje.

- Noget af det vi vil lægge ekstra meget vægt på er at få udbredte kendskabet i autobranchen til vores Sonax-linje til professionelle, Little Joe-kabineduft og Rain Off, der er et bilplejeprodukt, siger indehaver Kim Holmgaard Og han tilføjer:

- Vi glæder os selvfølgelig til at præsentere alle de nye produkter fra Sonax og Little Joe. Men også til at vise vores nye stand frem. I år har vi flyttet placering i forhold til de tidligere år. Vi er stadig i samme hal, men i år ruller vi den store racing trailer fra Holmgaard Motorsport ind i hal A og omdanner den til en levende stand med et hav af produktdemonstrationer og mange andre spændende aktiviteter, siger Kim Holmgaard.

Aktivitet skal lokke
Han forklarer hertil, at Tegee-dan også have øget fokus på at skabe nye kontakter hos de professionelle brugere. På messen forventer hun, at der kommer en god blanding mellem kendte ansigter og så nye.

- Vi har altid besøg af mange gamle kendinger, som er begejstrede for vores produkter. Men vi ser også mange nye ansigter, som tiltrækkes af den megen aktivitet, som vi har på messestanden.

Motorsport i ledelsen
Tegee-dan har i over 30 år serviceret landets største auto- og transportselskaber med bilpleje- og rengøringsprodukter. Dertil kommer alle tilbehørsprodukter såsom polermaskiner, bundmåtter, sædeovertræk, papirvarer, sanitær rengøring og altså motorolie.

Tegee-dan har været igennem et generationsskifte, hvor grundlæggeren af virksomheden, Gunnar Christensen, har solgt sin andel til Kim Holmgaard, der i motorsportsverdenen især er kendt for en række 24-timers løb i både Dubai og Spanien. Tegee-dan blev 1. februar helt nyt distributør på Sonax efter opkøbet af Best Car Care, som sad på Sonax.

Stand A-1732

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109