23948sdkhjf

Audi-ejere er mindst bekymrede for klimaet

Der er store forskellige på bilejere og deres syn på klimaforandringer. Ejere af Audi tænker mildest talt anderledes end ejere af f.eks. Dacia og Opel.

UGENS TAL Klimaet ændres over hele jorden, og det ser ikke ud til at stoppe. Men hvor meget bekymrer bilejerne sig over det? Voxmeter har set på, hvilke bilejere der bekymrer sig mest om klimaforandringer, på baggrund af deres primære bilmærke.

Kun 55,9 % af Audi-ejerne bekymrer sig i høj grad over klimaforandringer, hvilket er 26,1 procentpoint efter Dacia ejere, der ligger helt i top.

Premiumbilmærker som Audi, BMW, Mercedes-Benz og Volvo ligger alle under gennemsnittet på 67,1 %, mens at de mere budgetvenlige mærker som Dacia, Mitsubishi og Suzuki ligger helt i top.

Om Voxmeters tal

Motor-magasinet vil i samarbejde med Voxmeter hver uge dykke ned i bilejernes vurderinger og oplevelser af skiftende forhold, der berører den danske autobranche.

Det sker på baggrund af Voxmeters store database ”CEM Cars Intelligence”, som siden 2016, hvert år, udbygges med 68.000 nye interviews.

Databasen indeholder fakta om kundernes rejse igennem markedsføring, salg, finansiering, service, eftermarked til genkøb. Samt prioriteringer inden for bilmærke, ekstraudstyr, bilstørrelse, brændstof og serviceaftaler. Databasen kvalificerer ligeledes ”plukkemodne leads” og identificerer ”point of failure”. Alt sammen med mulighed for benchmarking og markedsprognoser.
For mere information, kontakt Voxmeter på 70 20 23 24.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.175