23948sdkhjf

Mellemklasse-hybrider hitter

En Toyota Auris må være danskernes favorit, når det gælder hybrid-biler

BILTAL Hybridbiler er blevet mere og mere populære hos danskerne, og med Toyotas store udvalg af hybridbiler ligger det japanske bilmærke helt i top på danskernes ønskeliste. Én ud af tre, der forventer at købe hybrid, vil købe Toyota, der jo også har et bedt udvalg af hybrid-modeller at væge imellem. Det viser denne ugens tal fra Voxmeter.

Lige efter Toyota ligger VW, der med deres GTE-modeller også er populære hos danskerne. Hybridmarkedet i Danmark er ikke specielt stort endnu, men der er en grønnere fremtid på vej.

Bemærkelsesværdigt ligger Skoda i top tre over bilmærker, hybridkøbere helst vil have. Ingen af de nuværende modeller, Skoda udbyder, kan fås i hybrid. Er det på tide at komme ind på hybridmarkedet for Skoda?

Hybrid skal være mellemklasse
Når danskerne skal købe en hybridbil, forventer 60 procent at det bliver en mellemklassebil - for eksempel en Toyota Auris.

De større og dyrere hybridbiler så som en VW Passat GTE, har en god størrelse til børnefamilierne og er ovenikøbet en mere efterspurgt bilstørrelse end små hybridbiler så som den godt sælgende Toyota Yaris hybrid.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172