23948sdkhjf

Tank bilen og kør hjem med en Ferrari

Dette efterår genopliver landets Shell stationer en populær tradition med salg af modelbiler. Fra slutningen af august udløser hvert køb af Shell V-Power brændstof nemlig muligheden for at anskaffe en af syv historiske Ferrari-modeller.

MODELBILER Fra og med i dag kan bilentusiaster i alle aldre igen tanke sig til modelbiler, hvis de fylder Shell V-Power brændstof på bilen. I samarbejde med Ferrari sælger landets 160 bemandede Shell og Shell/7-Eleven stationer i godt to måneder en serie på syv speciallavede Ferrari-modeller, hvis man vel at mærke tanker Shells topbrændstof. Dermed genopliver tankstationerne en gammel tradition, som forhåbentligt vil vække genkendelse hos erfarne bilister og begejstring hos de yngre.

- De syv Ferrari-modeller udgør en særlig samling af speciallavede biler, som hver fortæller om et årti i Ferraris 70-årige historie med produktion af gadebiler. Bilerne kan kun købes i en begrænset periode og i et begrænset antal. Så der er tale om potentielle samlerobjekter i form af blandt andet 250 Testa Rossa fra 40-50’erne, 365 GTB4 Daytona fra 60’erne og Ferrari 288 GTO fra 70-80’erne, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver netværket af Shell tankstationer i Danmark.

Tekniske partnere

Siden 1950’erne har Shell og Ferrari samarbejdet om udvikling af avanceret brændstof til Ferraris Formel 1 racere. Det tekniske partnerskab har blandt andet resulteret i udviklingen af Shell V-Power brændstoffet, som ud over den specielle version til Ferrari i Formel 1 også produceres i den mere kendte højoktan version, som mange danske billister har taget til sig. Både som benzin og diesel indeholder Shell V-Power komponenter, som renser og forebygger belægninger i brændstofsystemet, der kan tage kraft ud af motoren.

Hver Ferrari-model koster 20 kroner og sælges kun ved tankning af Shell V-Power brændstof. En optankning giver mulighed for køb af én bil, så længe lager haves. Endelig trækker hver station lod om ét udstillingspodie til samlingen af Ferrarier. Konkurrencekupon udleveres efter hver optankning og afleveres på stationen. Vinderene bliver udtrukket den 16. oktober og får personligt besked.

Endelig har man også muligheden for at vinde en tur bag rattet i en Ferrari 458 Italia på en lukket bane. Så drømmer man om at mærke accelerationen fra den kraftfulde V8-motoren i en Ferrari kan man være med, når Shell trækker lod om en køreoplevelsen på www.shell.dk/vindferraritur

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203