23948sdkhjf

Hurtige noter om Motorsporten

Vi kører lige en hurtig runde med sømmet i bund.

DTC saboteret?
CHGP 2018 var på de fleste måder en succes, spørg f.eks. Tom Kristensen og Dennis Lind, der vandt henholdsvis Pro/Am og DTC. Men løbet blev efterladt i skyggen af en underlig sag. Søndag dukkede pludseligt rygtet om, at en række af DTC-bilerne var blevet saboteret natten til løbets sidste dag. Rygterne løb og sprang - og pegede til sidst mod DTC-kredsen selv.

- Sagen er nu overdraget til politiet, og vi er blevet pålagt ikke at udtale os, siger CHGP’s presseansvarlige, Thomas Wulff.

Bane ved at lukke
Lejekontrakten på Ørnedalsbanen nær Sæby i Vendsyssel udløber ved udgangen af 2020 og bliver ikke forlænget, så hvis der skal køres motorsport i Frederikshavn Kommune, skal der findes en anden placering. Bestyrelsen er i dialog med klubben og har bl.a. tilbudt at deltage i møderne med kommunen. Dette ønskede kommunen tilsyneladende ikke på nuværende tidspunkt, men tilbuddet står stadig ved magt. Dj


Race i weekenden
Gamle biler, der tonser op ad en dansk serpentinervej? Ja, den er god nok, vel har vi ikke bjerge i Danmark, men op til Munkebjerg nær Vejle er en vej, der snor sig, som var den en bjergvej.

Her mødes mænd med gamle biler én gang om året for at gi’ den bundgas. I år sker det i den kommende weekend, når Munkebjerg Hillclimb 2018 slår sig løs. Løb både lørdag og søndag.

Også dem, der gør mere op i røg end overlægerne bryder sig om, holder fest i weekenden. I Odense kører knægtene bag magasinet Boosted deres årlige Auto Show med blandt andre mange driftbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156