23948sdkhjf

Ekspansiv værkstedskæde åbnet i Egå

Brødreparret Skorstensgaard har rundet nummer 15 i sin kæde af værksteder, der markedsfører sig med lave tyske værkstedspriser.

UDVIDELSE Den succesfulde kæde Skorstensgaard har længe haft Århus-området i kikkerten for åbning af et værksted nummer to i byen, og da muligheden for at åbne på Stavneagervej 12 i Egå bød sig, var det blot et spørgsmål om at slå til.

1. august 2018 åbnede værkstedet som nummer 15 i kæden, idet Skorstensgaard har overtaget en tidligere lagerbygning, der har gennemgået den helt store ombygning, så den fra første åbningsdag kunne fremstå som en klokkeklar Skorstensgaard konceptbygning.Afdelingschef og partner i afdelingen er Brian B. Nielsen, der kommer med over 20 års erfaring som blandt andet værkstedschef og servicechef ved Volkswagen i Risskov, hvor han også var ansvarlig for eftermarkedet.

- Jeg ser meget frem til at servicere århusianske bilejere og give dem den gode værkstedsoplevelse til tyske værkstedspriser, som Skorstensgaard er så kendt for, siger Brian B. Nielsen og fortsætter:

- Der er jo mange, som stadig ikke kan forstå, at det skal være så dyrt at komme på værksted. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at ændre den opfattelse i Egå området.

Den helt rigtige mand
For Skorstensgaard er det altid vigtigt at finde den rette partner og afdelingschef. COO Martin Skorstensgaard er derfor meget tilfreds med at have fundet Brian B. Nielsen.

- I Brian har vi fået en partner med masser af erfaring inden for branchen samtidig med, at han er lokalt kendt i Egå og Risskov området. Derfor er vi ikke et sekund i tvivl om, at han er det helt rigtige til at etablere vores Egå afdeling, siger Martin Skorstensgaard, der står i spidsen for kæden sammen med sin bror Anders, der er CEO. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11