23948sdkhjf

Dækgigant får ny direktør

Kendt branchemand skal stå for det overordnede salgsarbejde hos dækkoncernen NDI.

NAVNE Det er gode resultater forNordiske Dæk Imports (NDI) eksport, der er med at til give ledelsen tillid til Kasper Thomsen, der fremover bliver ny salgsdirektør for dækgiganten. Foruden at fastholde sit ansvar for eksportlandene skal Kasper Thomsen fremover bruge sine kundskaber til at løfte hjemmemarkedet på salg, service og rådgivning, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Selv mener den nye direktør, at der er masser at glæde sig til ved fokusset på det danske marked.

Med vores fire stærke area sales managers på eksportmarkederne, ser jeg frem til at få et udvidet ansvar på det danske marked. Jeg ser specielt frem til at samarbejde med danske sælgere og kunder, og jeg vil fortsat værne om NDI’s kerneværdier og gøre mit bedste for, at vi leverer markedets bedste service, udtaler Kasper Thomsen i en pressemeddelse. 

I løbet af årene Med Kasper Thomsen bag rattet har NDI's eksporttal mere end fordoblet, og i dag har NDI kontorer og lagerbygninger i Danmark, Norge, Sverige og Finland, fordelt ud på 18 lokationer. 

NDI, der er grundlagt i 1970 af Benny Kristensen, holder samtidig fast i titlen som den største privatejede dækvirksomheden i de nordiske lande. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109