23948sdkhjf

Orange værkstedsfolk gennem 25 år festede løs

Danmarks største værkstedskæde, AutoMester, fejrede jubilæum med blandt andet lokumsræs, standup, og croquis-tegning på havnen i Odense.

FEJRING Der var skruet ekstra op for de orange AutoMester-farver med orange belysning, orange løber ved indgangen og orange velkomstdrinks, da landets største værkstedskæde, og de mange tilsluttede værkstedsfolk, fejrede sine første 25 år med masser af sjov og fest omkring DOK5000 på Odense havn. Meget symbolsk for dagen 9. juni kunne kædechefen Tommy Stuckert i sin velkomst fortælle, at det lige netop på dagen var dette års 25. meteorologiske sommerdag i Danmark - lige præcis på AutoMesters 25 års jubilæumsdag.

Tommy Stuckert tog gæsterne med tilbage i tiden til 1993, hvor AutoMester startede, og talte om fremtiden med kædens muligheder i branchen. Kædechefen løftede samtidig sløret lidt for bestyrelsens strategiarbejde, som skal være med til at sikre AutoMesters fortsat stærke position i markedet i de kommende år.

Motoriserede toiletter

Dagen bød på et overflødighedshorn af sjove indslag og underholdning, der fra start gav højt humør blandt de 500 deltagere.

Komiker og entertainer Jan Elhøj havde forberedt en underholdende AutoMester Quiz med 20 spørgsmål om kædens historie, krydret med humoristiske kommentarer. Gæsterne kunne herefter fornøje sig med highspeed ture i superbiler som Lamborghini og Porsche, køre om kap på motoriserede toiletter i det populære og "skideskægge" lokumsræs, afprøve egne kreative sider som croquis-tegnere, høre foredraget "Kvinde - kend din mand" med Jakob Olrik og prøve lykken på det store casino, hvor der både var roulette, blackjack og pokerborde.

Mick Øgendahl kom forbi

Efter en lækker tapas-frokost, og mulighed for at netværke, var der fælles latterkursus med instruktør Thomas Flindt. Og som om der ikke blev grint nok dér kom Mick Øgendahl forbi og afsluttede eftermiddagens program med sit stand-up show, som i den grad fik salen til at koge over af grin. Aftenen bød på gallafest med middag og shuttlebusser til Odenses hoteller.

- Vi havde en fantastisk dag og aften og har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster - og det er vi naturligvis rigtig glade for, siger Tommy Stuckert. 
 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125