23948sdkhjf

Eksklusivt bilhus bløder penge

Opsigtsvækkende bilhus i Østjylland taber millioner.

BILDRØMME Det var en festdag, da My Garage i Vejle den 1. september 2016 slog dørene op til det, der skal være et af Danmarks mest opsigtsvækkende bilhuse, som vil tilbyde både opbevaring, service og en stribe arrangementer med eksklusive biler. Men det er ikke helt nemt at tjene penge på projektet, som er ejet af Anders Kirk Johansen, der er nevø til Kjeld Kirk Kristiansen, manden med Lego-klodserne.

Regnskabet for My Garage viser nemlig, at virksomheden kom ud af 2017 med et underskud på 7,9 millioner kroner, mens det for 2016-året lød på 3,1 millioner, ligeledes i minus. I årsrapporten står der: 

’Resultatet for 2017 er i lighed med sidste år påvirket af udgifter til opstart og udvikling af aktiviteterne i selskabet. Der er gjort konkrete tiltag for at forbedre resultatet i det kommende regnskabsår’.

Udbygning i tre dele
Planen med My Garage har fra starten været, at bilhuset skulle udbygges i tre etaper. Det betyder blandt andet, at det skal indeholde et Porsche-værksted, der er godkendt og specialiseret i det tyske entusiastmærkes standarder. Men man vil dog også servicere andre bilmærker.

Som led i det første trin gælder også opbevaring af private kunders drømmebiler og i skrivende stund er der omkring 70 pladser. Der vil også være skiftende udstillinger af både firehjulede og tohjulede drømmeinvesteringer. 

Fra 1. september 2017 fik My Garage så Porsches officielle stempel på, at bilmekkaet i Vejle har autorisation til at pille ved det sydtyske mærke,. Tidligere i år, nemlig i februar, åbnede AH Autolak i My Garage, hvor Torben Magnussen står i spidsen af lakering af specialbiler. Dertil blev My Garage 1. januar 2018 autoriseret Rolls Royce-værksted, et mærke, der er blevet lun på Danmark.

Om bilmekkaet
Idé- og pengemand er Anders Kirk Johansen fra LEGO familien via Kirkgarage A/S. 

Foreløbige partnere er Formula Leasing, Levditpotentiale.nu, Tempo Bådsalg, Jaguar Land Rover, Ditec Klargøring, Sport Car Classic, Dream Concept, Classic Motor Sales, . 
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.115