23948sdkhjf

Nyt samarbejde om digital kvalitetskontrol

Digitalservicebog ApS og CELF Kvalitetskontrol indgår samarbejde.

UDBREDELSE Kvalitetssikring og gennemskuelighed er to af nøgleordene i samarbejdet med Digitalservicebog ApS og CELF Kvalitetskontrol under erhvervsskolen CELF i Nakskov, der har fundet sammen i et nyt samarbejde.

CELF Kvalitetskontrol udfører en omfattende landsdækkende service for branchens autoværksteder, værkstedskæder, forhandlere, foreninger og importører (se boks)..

Digitalservicebook.com (på dansk, engelsk, svensk, norsk og tysk, red) er en åben online løsning til serviceregistrering, som med fordel anvendes af både den frie autobranche såvel som mærkeforhandlere. Derfor er samarbejde med CELF et yderligere skridt for at sikre en progressiv udvidelse af anvenderkredsen, oplyser indehaver Martin Jensen.

- I autobranchen er kravet til dokumentation for korrekt udført arbejde efterhånden blevet digitalt på mange bilmærker, og nye teknologier og udstyr kontrollers løbende af CELF kvalitetskontrol for at sikre forbrugeren et korrekt udført arbejde i en faglig korrekt kvalitet. Derfor falder det naturligt, at CELF nu også har mulighed for at kvalitetssikre værksteder, når de bruger Digital-servicebook.com, Mængden af biler med elektroniske servicebøger er støt stigende, og som værksted bliver man nød til at forholde sig til det, siger Martin Jensen.

Ved service, uanset om fabrikantens servicebog eller digitalservicebog.com anvendes, skal der dokumenteres udfyldt serviceskema samt faktura med alle relevante oplysninger. Disse kan uploades til digitalservicebook.com. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172