23948sdkhjf

DM i klima-teknik klar til finalen lørdag

Flere hundrede mekanikere har deltaget i AC-specialisten Nissens indledende digitale runde. Alle er velkomne som tilskuere i Vejle.

TOPNIVEAU Alle interesserede er velkomne til at overvære finalen lørdag den 14. april i Vejle, når Nissens DM i Klima finder sted klokken 11.00. Her vil producenten og leverandøren af aircondition- og klima-komponenter, Nissens, kåre Danmarks bedste klima-mekaniker med hjælp fra tre kompetente dommere med området som deres speciale.

De tre finalister er Søren Skøtt fra Din Bilpartner, Anders Bang fra Poul Rasmussen Bilcenter A/S og Martin Benjaminsen fra Heden Auto. De har alle tre klaret sig usædvanligt flot i den indledende runde over internettet, hvor feltet generelt har været rigtig stærkt. Den gennemsnitlige deltager havde 17 rigtige besvarelser ud af 24 online spørgsmål, og det anser Nissens som et rigtig højt niveau, hvilket vidner om, at man skal have styr på sin viden om klimasystemer for at komme til tops i finalen.

De tre finalister vil på dagen blive udsat for tre forskellige scenarier. Målet er at løse opgaverne i hvert scenarie hurtigt og korrekt, samtidig med at de vil skulle svare på uddybende spørgsmål undervejs.

Vinderen vil kunne bryste sig af titlen som "Danmarks bedste klimamekaniker" og vinder samtidig en tur for to personer til Formel 1 weekenden på den legendariske Spa bane i Belgien.

- Vi glæder os til en spændende dag med fokus på godt håndværk. Det er tre rigtig gode finalister, der er nået frem til den afgørende dag, og det bliver spændende at se, hvem af dem der løber med titlen som "Danmarks bedste klimamekaniker", siger kommunikations- og marketingschef hos Nissens A/S, Jacob Wædeled Smedegaard.

Der er åbent for besøgende til finalen hos Syddansk Erhvervsskole, hvor Nissens vil være vært for pølser, brød og sodavand. Finalen foregår på adressen Christiansminde 20, 7100 Vejle. 
 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063