23948sdkhjf

Nu er det nu - Kevin starter i weekenden

Bliver 2018 atter en Mercedes-år? Eller er det blevet Ferraris tur? Eller måske Kevin Magnussens? Her er de vigtigste facts efter to ugers test inden det første løb.

MOTORSPORT Vi står foran en af årets vigtigste motorsports-weekender, Formel 1-sæsonens start i Melbourne, Australien. Derfor kører vi lige nu en special-udgave af Rattet Rundt. Selvfølgelig med fokus på Danmarks Formel 1-kører, Kevin Magnussen.

Mange og ikke mindst Kevin selv husker jo Melbourne for én ting: Da han kørte her første gang, kom han på podiet! Senere var det jo noget mere op ad bakke; både i Kevins første sæson, hvor han var McLaren-kører. Og senere for Renault også senere som kører for Haas. Men i år... Flyvende omgangstider i de indledende testkørsler. Oppe blandt de forreste. Hvilke håb åbner det?

En række af de internationale kommentatorer, der i netop denne sammenhæng må betragtes som mere neutrale end de danske, ser faktisk Kevin Magnussen og Haas som blandt de forreste i midterfeltet, som det udtrykkes. Blandt dem engelske autosport.

"FORRESTE I MIDTERFELTET" er selvfølgelig en noget lunken formulering, men det understreger, at der trods alt er grænser for, hvor meget man kan lære om teamenes indbyrdes styrke på basis af testugerne i Barcelona. Præcist dette har Kevin selv understreget.

Ikke desto mindre har Kevin kørt stærkt i sin Haas. Og en række af hans supertider blev endda sat på langsommere dæk end samtlige hurtigere kørere denne dag - henholdsvis supersoft og ultrasoft. Så Kevin og Haas 2018 har speeden. Derom ingen tvivl. Derfra kan der så være laaang vej til at komme på podiet igen.

DE FORRESTE I FORMEL 1 2018 er atter i år: Ferrari, Mercedes og Red Bull. I mellemfeltet blandt andre altså Haas. Men den måske største Barcelona-overraskelse er nok McLaren. Efter nærmest rædselsfulde år er der atter fart over de engelske "open wheelers." En del af forklaringen kan være, at McLaren har skiftet fra Honda- til Renault-motorer.

LILLE LEG: TØR du gætte på to resultater på søndag: Hvem vinder? Hvilken placering får Kevin?

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203