23948sdkhjf

Fremtidens bilhus åbner i Aarhus

Ejner Hessel indvier ny Mercedes Benz-afdeling i Tilst for 80 millioner kroner.

BILSALG 19. januar står så 6.200 kvadratmeter Mercedes-Benz bilhus klar med nye blandt andet nyt værksted, nye udstillingslokaler og ny administration. Investeringen har kostet Hessel-koncernen 80 millioner kroner.

- Vi står med fremtidens bilhus, udtaler direktør Bjarne Hessel.

Det nye Mercedes-Benz center er en udvidelse af Ejner Hessels eksisterende anlæg på Agerøvej i Tilst, hvorfra man har drevet bilforretning siden 2005. Med de nye 6.200 m2 bliver arealet under tag næsten fordoblet.

- Det har vi god brug for", Gennem de seneste år har Mercedes-Benz udvidet sit modelprogram væsentligt, og samtidig har vores egen vækst været stor her i byen de seneste år. Og den vil fortsætte, ikke mindst som følge at de nye afgiftsnedsættelser, fastslår Bjarne Hessel.

Den nye afdeling skal matche den teknologiske udvikling og yde kunderne endnu bedre og hurtigere service. Det skal ske med automatisk indskrivning, robotstyring, vægsimulator med konfigurator. 20 lifte til service og reparation, vaskehal med biologisk rensning og genbrug af vandet. Der er også blevet plads til et fuldt AMG Performance Center.

15 mekanikere
Værkstedet kommer til at beskæftige cirka 15 mekanikere, hvor der er 20 servicelifte, samt fire lifte til klargøring og to dedikerede AMG-arbejdspladser.

Bilforhandleren med hovedsæde i Brande har gennem flere år været på udkig efter at udvide i Aarhus, og da virksomheden Carl Christensens bygninger ved siden af de nuværende faciliteter på Agerøvej i Tilst blev tilgængelige, kunne Ejner Hessel indlede planer om at udvide uden at opføre nye bygninger fra grunden.

Ejner Hessel har solgt biler i Aarhus siden 2005 og samlet set får Ejner Hessel nu 13.000 kvadratmeter fordelt på nu to bilhuse på Agerøvej i Tilst, og den nye afdeling kommer også til at rumme mere administrativt personale, da en del folk flytter fra hovedkontoret i Brande til Aarhus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11