23948sdkhjf

Det var i april at...

Året der gik i autobranchen - Husker du, hvad vi skrev i Motor-magasinet?

DEN NYE AKTØR APROMAS var på roadshow for at promovere sit browser-baserede it-program, som skal indtage danske og internationale autolak-værksteder.

VOXMETER KUNNE MÅLE

, at danskerne finder de fries værdi for pengene og effektivitet bedre end hos mærkeværkstederne, der derimod vandt på service, især online.

SERIØS TAL- OG BRANCHEHØRM var til stede på Scan Auto & Dybbroe Groups første infodag med spændende nyt for de specialiserede værksteder med franske og italienske bilmærker.

EU GIK TIL KAMP MOD BILSNYD med NOx og andre emissioner via en Autozar, en dedikeret EU-kommissær.

BILTORVET LANCEREDE SAMTYKKE.NET for at hjælpe bilforhandlerne med at få styr på persondata efter EU-stramning, der kan føre til millionbøder.

VÆRKSTEDSKÆDEN SKORSTENSGAARD lancerede et franchisekoncept, hvor målet er at vækste i tilpas tempo. Kæden tæller nu ni tilsluttede værksteder.

CAC KUNNE INDVIE sit nye domicil i Aarhus med 14 haller til 72.000 varenumre, der tjener som arbejdsplads for 96 medarbejdere.

ET RÅD FOR RUSTBESKYTTELSE så dagens lys ved et stiftende møde hos AutoBranchen Danmark. Rådet består af produktleverandører, bilimportører, brancheorganisationer og repræsentanter for undervognscentre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14