23948sdkhjf

Tracker klar i Danmark

Banebrydende F&P godkendt T30 tracker fra Meta System nu i Danmark.

KONTROL Meta Systems har nu frigivet T30 trackeren til salg i Danmark som sidste bastion, det vil sige frigivet den til eftermarkedssalg, så den ikke længere er forbeholdt kun til OEM i bilindustrien, ellers som Top Danmarks egen Octo black box.

- Vi i AS Marketing er meget stolte over, at Metatrak Danmark har valgt os som distributør til de danske bilforhandlere, siger Christian Rasmussen fra AS Marketing ApS i Faaborg og fortsætter:

- Der er tale om en lille revolution med banebrydende teknik på tracker området, idet T30 kun skal tilsluttes med to ledninger +12volt og stel. Her er ingen tændingsplus nødvendig, hvilket volder rigtig mange installatører problemer på moderne biler, fordi den tændingsplus ofte svigter, når den generes via bilens Can Bus. Ydermere skal der heller ikke monteres nogen form for antenner, idet T30 virker via refleksioner, som netop findes overalt.

- Så en tracker fra Meta kan monteres på ingen tid grundet dens avancerede teknik, lover Christian Rasmussen.

Derfor er det ikke tilfældigt, at Meta Systems har en markedsandel i Europa på 92 procent med syv millioner solgte enheder i 2016 som den største OEM leverandør til bilindustrien, oplyser han.

Køreadfærd

- Udover normale tracker funktioner, så kan vi med denne enhed tjekke for km snyd, modtage uheldsnotifikation via 6 axis sensor samt modtage en syv sides dokumentation af data omkring uheld og den formodede personskade, forklarer Christian Rasmussen.

Der er trådløs tilslutning af tilbehør, som startspærre, smart trykknap til brug for flexleasing og integrering af bilens alamsystem med mere.

- En sjov detalje er en score platform omkring køreadfærd. Denne fungerer i en medarbejderstab som et konkurrence værktøj via app på ens smartphone, men bag dette er der mulighed for en utrolig dyb kørselsanalyse, som fås i kombination med flådestyring. Vi tilbyder fire abonnementer fra superalarm til flådestyring, startende fra 24 kroner pr. måned, og vi tilbyder en miniflådestyring på alle abonnementer, oplyser han.

Fra fire til ét brand

Installatører tilbydes forskellige platforme for direkte og hurtig opretning af enhed via app, tablet eller admin. adgang. Derudover tilbydes direkte link til Securitas alarmcentral for alarm verificering, såfremt der skal 24/7 overvågning på bilen.

- I ti år har vi solgt fire brands af trackere, men med T30 løsningen har vi fremover valgt kun at sælge Metas unikke enheder, som er langt mere konkurrencedygtige på enhed og abonnementer. I løbet af kort tid introduceres så yderligere en enhed som er en Can Bus alarm og integreret tracking system, som mange varebiler sukker efter grundet mange tyverier. Senere præsenteres Defcom300 MC alarm/tracker, fortæller Christian Rasmussen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125