23948sdkhjf

Yngre rustbeskyttere i aktion

Ung duo har overtaget Sønderjysk Undervognscenter i Aabenraa.

RUSTBESKYTTELSE Som så mange andre steder i autobranchen kæmper også rustbeskyttelsesbranchen med generationsskifte udfordringer. Det er der nu taget hånd om ét sted, idet 35-årige Henrik Schmidt og 36-årige Thomas Strandbygaard per 1. november har overtaget Sønderjysk Undervognscenter, som holder til på Egevej tæt ved motorvejen i Aabenraa.

Sønderjysk Undervognscenter blev etableret i sommeren 2000 af Bent Andersen, som har over 35 års erfaring med undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Han er nu gået på efterløn.

- Vi vil da gerne være større og vokse, men i første omgang skal vi først have centret til at køre med os som nye ejere. Vi behandler pt 6-7 biler om dagen, men vil gerne op på 8-9, siger Thomas Strandbygaard, som er blevet leder af SUVO-centret på Egevej. Her er desuden er medarbejder og en vikar.

- Og vi har travlt med cirka 14 dages levering pt, bemærker Thomas Strandbygaard.

Hurtig ekspansion

- Med denne beliggenhed er det jo rustbeskyttelse helt til grænsen, konstaterede Suvo-direktør Palle Pedersen (LHG Group), da Suvo-centret i Aabenraa holdt reception i fredags den 10. november.

- Det er godt, at der laves disse generationsskifter, og det er flot, at Henrik og Thomas kan ekspandere efter kun tre år, tilføjede han.

Henter og bringer

De to partnere overtog således i august 2014 HT Autocenter i Arnum ved Gram efter Olau Rudolph, som også gik på efterløn.

Her har de siden drevet et AutoMester værksted samt Suvo-center. Et center, som nu er flyttet til Aabenraa.

- Vi mener, at Suvo er den rette partner for os med de rigtige produkter, siger Thomas Strandbygaard.

Han oplyser, at Sønderjysk Undervognscenter har aftaler med en række bilforhandlere i området, og at man rustbeskytter mange nye biler. Omkring 60 procent af omsætningen handler om forhandler-biler (primært forår), mens resten er private biler, som lige nu fylder mest.

En nyhed for Suvo-centret i Aabenraa er, at man har indført hente-bringe-ordning for forhandlerne samt gratis lånebil ved undervognsbehandling for private kunder. Firmaet har således anskaffet sig en nyere transporter med trailer, så man kan køre med tre biler ad gangen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157