23948sdkhjf

Semler Gruppen fyrer to topchefer

Den store bilimportør har afskediget to ledende skikkelser og har en ny struktur på plads. (Foto: ny adm. direktør er Ulrik Drejsig)

ROKADE Danmarks største bilkoncern Semler Gruppen har udnævnt en ny adm. direktør for Semler Gruppens detail og import selskaber. Som ny adm. direktør er Ulrik Drejsig tiltrådt pr. 27. oktober 2017. Koncerndirektør Jens Bjerrisgaard udtaler:

- Semler Gruppen er vokset kraftigt de seneste år og selskabet kom ud af 2016 med et historisk stærkt regnskab. Men vi forventer også at bilbranchen vil forandre sig betydeligt de kommende år, og vi vil i Semler Gruppen sidde på forsædet af denne udvikling. Derfor samler vi nu ansvaret for alle vores brands – både i import og detailled – under en samlet ledelse, og siger samtidig farvel til Ulrik Schönemann og Thomas Jöhncke.

 Jens Bjerrisgaard fortsætter;

- Branchen står over for et paradigmeskifte, hvor vi i endnu højere grad vil sætte kunden i centrum, høste mulige synergier og dermed styrke vores position i markedet.

Ulrik Drejsig der er udnævnt til adm. direktør kommer fra en stilling som Direktør for Volkswagen Personbiler, og før det har han blandt andet været Marketingchef for Volkswagen. Som Direktør har han styret Volkswagen frem til en markedsandel på 13,2 procent i 2017.

Om jobbet udtaler Ulrik Drejsig;

- Jeg er både stolt og ydmyg over det ansvar bestyrelsen har givet mig. Opgaven er klar og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang. Vi har nogle fantastisk engagerede medarbejdere, høj kundetilfredshed og en portefølje at utroligt stærke brands, så forudsætningerne er på plads for at styrke vores position yderligere.

Ulrik Drejsig fortsætter;

- Men bilbranchen står over for store forandringer. Vi ser ind i et nærtstående teknologisk paradigmeskifte, som med udbredelsen af e-biler vil ændre vores og vores forhandleres forretningspotentiale radikalt. I bilbranchen er verden i mange år blevet forlænget med brædder – det kan vi ikke længere. Vi skal i stigende grad fokusere på den gode kundeoplevelse og gribe de mange nye muligheder som teknologien og digitaliseringen giver os.

Motor-magasinet følger sagen.

Læs mere om de tidligere rokader og organisationsændringer hos Semler her i to artikler: Artikel 1 og artikel 2.

Fakta om Semler Gruppen

Semler Gruppen varetager import og detailsalg af Seat, Skoda, Audi, Volkswagen Personbiler, Volkswagen Erhvervsbiler, Porsche, Lotus, Lamborghini, Bentley og Ducati motorcykler.

Selskabet solgte i 2016 59.900 nye biler og havde en samlet markedsandel på 24,2% af det danske personbilsmarked. Selskabet omsatte for 12 mia. kr. og har 2.100 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109