23948sdkhjf

Bilsalg, buffet og eksamensbeviser

27 nyudklækkede bilsælgere fik overrakt beviset for en veloverstået uddannelse på Mommark.

UDDANNELSE Bil og Co i Kolding dannede tirsdag 13. juni rammen om et afslutningsarrangement, hvor 27 ny udklækkede bilsælgere fik overrakt beviset for en veloverstået uddannelse på Mommark.

Omkring 70 gæster var inviteret til afslutningen, hvor salgsudstillingen var omdannet til et festlig lokale, hvor der efter overrækkelsen blev hygget med god mad og bobler. Alle 27 studerende afsluttede forløbet med en akademieksamen i "Salgspsykologi". Alle på holdet bestod og mange gange var det den høje ende af karakterskalaen, der blev taget i brug.

Johnny Nedergaard, der er uddannelsesleder på BCSYD i Mommark var imponeret over det flotte gennemsnit på 9. "

- Vi så nogle flotte personlige - salgspsykologiske udviklingsprojekter, som var dybt forankret i sælgerens dagligdag. Det er en fornøjelse, at se, at de nye sælgere kan reflektere over egen praksis og dermed se egne udviklingspotentialer i salget, fortæller Johnny Nedergaard.

Trainee-uddannelsen i Mommark har i løbet af 2017 tre hold med hver 24-25 studerende. Mens det omtalte hold er det 7. hold siden 2012 er det 8. hold allerede startet i uge 14 og skolen har på grund af den store interesse valgt at starte endnu et forløb op i uge 41.

Til dagligt varetages undervisningen af timelærer Søren Nielsen, der er tidligere filial- og salgschef, samt uddannelsesleder, Johnny Nedergaard. Derudover kommer der en perlerække af kompetente gæsteundervisere fra hele branchen. Af de mere specielle gæster kan nævnes kropssprogs-ekspert, Jesper Bergstrøm, der er kendt fra DR3. Han leverede et medrivende show omkring kroppens kommunikation.

Fra mekaniker til salgskonsulent

Bil & Co’s egen salgstrainee, Daniel Rathenburg-Frandsen, afsluttede også den 10 måneders lange uddannelse på behørig vis og fik velfortjent sin reversnål og sit diplom på egen hjemmebane.

Daniel er oprindelig udlært mekaniker hos Bil og Co og har været i virksomheden siden 2008.

- Jeg fornemmede, at Daniel gerne ville prøve kræfter med salg af biler og efter noget tid, kom muligheden. grundet den stigende aktivitet i salgsafdelingen besluttede vi, at lade Daniel prøve kræfter med bilsalget. Det var en klog beslutning for Daniel har fra første dag været dygtig til at rådgive om vore biler og ikke mindst vores serviceløsninger, siger udtaler en meget tilfreds Allan Kling-Petersen og tilføjer:

- Daniel har i kraft af hans mekaniker baggrund, en kæmpe fordel, når rådgivningen omhandler den nye teknologi, som vore biler efterhånden er proppet med.

Uddannelse har høj prioritet

Allan Kling-Petersen undestreger, at Bil og Co altid har prioriteret uddannelse af unge talenter højt

- Hvad enten det er lærlinge på værkstederne eller i salgsafdelingerne, er det en vigtig del af vores kultur i bilhusene. Vi vil gerne være med til at uddanne byens unge mennesker, og lige nu er vi tæt på at have ansat 4 nye salgstrainee’s, der skal starte i september og oktober, fortæller siger han.

Bil & Co består af fire bilhuse i Kolding, Haderslev, Aabenraa, og Sønderborg, der alle forhandler Toyota. I Kolding valgte Bil & Co sidste år at opkøbe nabogrunden og har taget forhandlingen af Fiat ind. I Aabenraa forhandles udover Toyota også Mitsubishi. Alle fire bilhuse har lige nu salgstrainee´s, der er en del af den nye uddannelse, hvor de kobler praksis med teori på Business College Syd. Bil & Co består nu af 85 ansatte - vi er et firma i vækst, og det har vi tænkt os at blive ved med, slutter Allan Kling-Petersen. 
 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14