23948sdkhjf

Sølv til lakererelev

Autolakererelev fra Teknisk Skole Silkeborg på podiet i international konkurrence.

SKILLS Mads Pallisgaard Holm, der til dagligt har sin gang hos 3N Lakering - Lakexperten Thisted, vandt tidligere i år DM for autolakerere og har for anden gang kæmpet sig til en flot 2. plads i en international konkurrence. Nu melder han snart klar til World Skills.

Siden Mads i januar 2017 vandt DM i Skills for autolakerere, har han ligget i skarp træning. Først fik han en flot 2. plads ved en stor international træningskonkurrence afholdt på Teknisk Skole Silkeborg. I denne uge har han været i Tyskland til endnu en international træningskonkurrence sammen med sin træner og Deputy Chief Expert for World Skills, Jens Søndergaard Hansen, og har igen taget sølvmedaljen.

- Mads træner meget hjemme i Danmark, men de her træningskonkurrencer er en alle tiders mulighed for at træne de ting, vi ikke har mulighed for derhjemme. Her oplever vi presset og nerverne, og det er ligeså vigtigt at få trænet, som alle de praktiske opgaver. Og så giver det os jo også en mulighed for lige at se, hvor dygtige konkurrenterne er, inden vi skal møde dem i Abu Dhabi, hvor World Skills afholdes, siger Jens Søndergaard Hansen, der er glad for Mads’ flotte 2. plads, mens han samtidig anerkender, at der er lidt de skal hjem at træne lidt mere på inden den helt store konkurrence.

Mangler svendeprøve

Den flotte 2. plads betyder ikke, at Mads nu bare kan læne sig tilbage og glæde sig til den 14.-19. oktober. Der er stadig meget hårdt arbejde og endnu en træningskonkurrence, der venter forude. Næste gang går turen til Rusland, hvor de unge autolakerere igen skal teste deres evner. Men oveni træning og rejseaktivitet skal Mads også lige igennem sin svendeprøve på Teknisk Skole Silkeborg.

- Det siger sig selv, at jeg har høje forventninger til ham, forklarer Jens Søndergaard, der forventer, at Mads Pallisgaard afslutter sin svendeprøve på allerhøjeste niveau.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189